Összevesztem egy kicsit a párommal ezért el akar költözni. Vinni akarja a hét hónapos lányunkat, mert szerinte felelőtlen anya vagyok. Mit tegyek, nem akarom őket elveszíteni?
Figyelt kérdés
A páromnak az előző házasságából vannak gyerekei és azon vesztünk össze, hogy folyton ott vannak nálunk és ott esznek. Nem sajnálom tőlük de nincs olyan sok pénzünk, hogy őket is tartsuk. Szerintetek kinek van igaza?2013. okt. 2. 20:22
11/38 anonim válasza:
8-asnak: Úgy értettem, hogy ha mondjuk kifizetnek az anyukának egy tekintélyes összeget gyerektartásként, de mellette ott eszik náluk heti 3-4 alkalommal két kamasz is, akkor valahol megértem, hogy aggódik, hogy a közös gyerekre nem jut elegendő pénz. De ez is elég provokatív kamukérdésnek tűnik, a legfontosabb részeket kihagyja (mennyi gyerektartást fizetnek, mekkora gyerekek, mennyire keres jól a pasija, hány étkezésről van szó egy hónapban), bedobja, hogy vesszen rajta össze a nép, majd válasz nélkül hagy mindenkit...
(5-ös)
12/38 anonim válasza:
Bármennyi tartasdijat is fizetnek, normalis ember nem sajnálja egy gyerektől az ételt, pláne nem a párja gyereketol.... Ha meg annyira szarul állnak anyagilag, hogy ez ekkora problémát okoz, akkor nem kellett volna gyereket vállalni.....
13/38 anonim válasza:
Ez a baj sok nővel.. gyorsan összecuccolnak elvált pasival, akinek vannak gyerekei. Dúl a big love, de arra egyik sem gondol, hogy az a pasi ugyan elvált, de csak a volt feleségétől, a gyerekektől nem! (Legalábbis a rendes emberek nem...) Aztán megy a rinya a pénzen. Fizetni kell, etetni kell... Ez már nem teszik. Hát pedig, ez ezzel jár. Ha tetszik, ha nem :)
14/38 A kérdező kommentje:
A két fia 19 és 20 éves. Àltalában két napra főzök mert így jobban kijövünk anyagilag, de ha a fiai idejönnek akkor mindent megesznek. Hetente legalább négyszer jön az egyik fia a másik ritkábban.
2013. okt. 2. 20:53
15/38 anonim válasza:
Eselyes, hogy te épp nem dolgozol a kicsi miatt. Gyesen vagy gyeden vagy?
16/38 anonim válasza:
Ezt asszem mi sem bírnánk anyagilag. Pláne ha jó az étvágyuk a fiúknak.
17/38 anonim válasza:
Ja, hátha gyesen vagy gyeden vagy, a fejedhez vághatja, hogy te most alig "keresel", így nincs beleszólásod a pénzügyekbe.
18/38 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam, hogy mennyi gyerektartást fizet a párom, mert nem fizet mivel a gyerekek már nem tanulnak. Páromnak nincs állandó munkája, most az önkormányzatnál dolgozik 65000 forintot keres, én gyeden vagyok ami 60000 forint + családi. A párom házában lakunk a rezsi kb 50000-55000 forint.
2013. okt. 2. 21:04
19/38 anonim válasza:
Akkor tényleg nem vagytok eleresztve. De mért esznek mindig nálatok? lehet, hogy az anyjuk nem főz otthon.
20/38 anonim válasza:
Ez esetben szerintem egy-egy ebéd belefér, ha már máshogy nem támogatjátok a fiúkat. Kompromisszumként azt javasolnám, hogy előre beszéljétek meg, melyik napokon jönnének, hogy te úgy tudj étellel készülni. Ilyenkor főzhetsz kiadós, olcsóbb ételeket, amikkel vendégül is látjátok a fiúkat, de mégsem lesz anyagi csőd, ráadásul nem jártok úgy, hogy hiába dolgozol előre és osztod be a házimunkát, a váratlan vendégek miatt borul az egész, és másnap kezdheted előröl a főzőcskét. Én legalábbis ezt tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!