Összevesztem egy kicsit a párommal ezért el akar
költözni. Vinni akarja a hét hónapos lányunkat, mert
szerinte felelőtlen anya vagyok. Mit tegyek, nem akarom
őket elveszíteni?
Mondhattok bármit, hogy így a gyerekei, meg úgy a gyerekei, de én is kiakadnék, hogy két felnőtt ember heti 4 alkalommal ott eszik. Mert azért azt lássuk be,19-20 éves már nem gyerek, és ha nem tanul, hát felnőtt ember, menjen dolgozni. Ne a más nyakán élősködjön. Persze, ha 2 kisgyerekről lenne szó, teljesen más lenne a helyzet....de ezt én sem tűrném!
Az meg hogy a 7 hónapos gyerekedet elvinné,inkább nem is kommentálom...de ne engedd!
2013. okt. 2. 21:11
Ha a te gyermekedtől sajnálnák az ételt, mikor fillérre leteszed a fizudat, amiért egész nap güriztél, neked hogy esne?
2013. okt. 2. 21:15
23/38 A kérdező kommentje:
Nem is esznek meg akármit, pl: nekik nem kell a bórsóleves vagy a pirított gríz almaszószal. Az anyjuk főz mert szoktam látni bevásárolni, de szerintem a fiúk otthon is válogatnak.
Akkor mindig olyat főzz, mikor mennek, amit utálnak, aztán majd lekopnak. :)
2013. okt. 2. 21:24
Hát épp ez az, hogy nincs fizetése a férjnek... Nagyon kevés pénzből kell élniük, a gyed sem sok, emellett a babára rengeteg a kiadás, a pelenka havi szinten 10-20 ezret elvisz sokszor. A babának napi szinten kell gyümölcs, zöldség. Megértem a kérdezőt.
Nyugodj meg a férjed nem tudja elvinni a gyereket, mert nem tudná eltartani sem. Sem őt sem magát.
Miért gondolja azt, hogy felelőtlen anya vagy? Ezt miért mondta?
2013. okt. 2. 21:27
Erre az anyagi helyzetre miért vállaltatok gyereket???
2013. okt. 2. 21:31
27/38 A kérdező kommentje:
Sajnos el tudná venni mivel az ő házában lakunk és nekem nincs hová mennem. Nem terveztünk gyereket de ha már jönni akart akkor megtartottuk.
Hogy ő elviszi a gyereket? LOL Magyarországon az ilyen korú gyerekeket a bíróság csak kivételes esetben ítéli az apának, ahhoz neked nagyon gázosnak kellene lenni, hogy elvihesse. Megpróbált zsarolni azzal ami a legjobban érint de gondolkozz mielőtt bedőlsz neki. Ha te GYED-et kapsz az azt jelenti, hogy volt van munkahelyed, neki nincs. Ez a "dolgozik az önkormányzatnál" gondolom közhasznú munkát jelent, tehát a bíróságon még ez is melletted szólna.
2013. okt. 2. 21:38
Ez nem kis összeveszés. A gyerekek támogatása a mai világban nem ér véget, ha betölti a 18-at. A párod már gyerektartást sem fizet, nem is lenne miböl, persze, hogy legalább ebben segítene neki. Te is Igy leszel majd a gyerekeddel. Ráadásul a férjed is csak közmunkát talál, gondolhatod, hogy a fiainak sem könnyebb. Gyerekes férfit választottál, ez többletkiadással jár. Ha nem bírod elfogadni, akkor lehettek külön kasszán. De ha nem akarod elveszíteni, akkor szerintem gondold ezt át, és kérj bocsánatot.
2013. okt. 2. 22:29
Jaj hát egy becsúszott gyerek:D MEGINT
2013. okt. 2. 22:33
Kapcsolódó kérdések: