Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok gyereket, állatokka...

Nem akarok gyereket, állatokkal akarok foglalkozni. Ezért tényleg kiközösítést érdemlek?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy elég fanatikus állatvédő vagyok.. Minden kóbor, beteg állatot állatorvoshoz viszek, keresek nekik gazdát, állatmenhelyen is elég sokat tevékenykedek..

Soha nem akartam gyereket. De az utóbbi csalódások után már férjet, esküvőt sem. Nekem nem hiányzik az, hogy valaki még egyszer megalázzon úgy, hogy megcsal. Csak egyszer történt meg, de bőven elég volt.

Úgy érzem az állatok sokkal több szeretetet adnak, nem csalnak meg, stb.

Saját lakásom van, saját keresetem, a családom pedig kitagadott a fentiekért. Hogy én mekkora egy idióta vagyok, hogy állatokat mentek, nem pedig unokát szülök nekik és esküvőre hívom meg őket...

2013. szept. 30. 19:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%

7-es vagyok. Most felnőtt fejjel visszagondolva, az én családom sem volt egy boldog család. Ráadásul én mindig azt hallgattam, hogy semmire nincs pénzünk. Ha lenne gyerekem, én sem tudnám neki megadni azt, amit a mai tizenévesek megkövetelnek.

Egyébként azt szoktam mondani, hogy nevelek én gyereket, sokat is, csak nem ember, hanem állat gyerekeim vannak. :D

2013. szept. 30. 19:48
 12/37 anonim ***** válasza:
84%
Mintha én írtam volna ki a kérdést..az életkorunk is stimmel (bár a leírás szerint te azért sokkal önállóbb életet élsz már, mint én) :) Kíváncsi leszek a válaszokra..
2013. szept. 30. 19:50
 13/37 A kérdező kommentje:

Nem az emberek helyett választottam őket, nincs szó ilyesmiről!

Ha lenne egy normális, rendes párom, aki tényleg soha nem lépne félre, akkor természetesen lehetne szó esküvőről.

De így, hogy szerintem ez lehetetlen, így tényleg hagyjuk :) A csalódásokat feldolgoztam, de nem kérek többet belőle. Még véletlen sem.

2013. szept. 30. 19:56
 14/37 A kérdező kommentje:
Főleg, amikor tényleg pár napos kisállatokat cumiztatok üvegből... Na akkor tényleg gyerekeim vannak:D
2013. szept. 30. 19:57
 15/37 anonim ***** válasza:
79%

Ne hagyd hogy mások meggátoljanak a célodban, vagy olyan életmódba akarnak terelni, ami neked nem fekszik! A családod, már ne haragudj, de elég visszataszító módon álltak hozzád. :(

Nekem sincs és nem is lesz gyerekem, családom, párkapcsolatom se (csak nekem nem csalódás miatt, bonyolultabb és egyben egyszerűbb az ügy), az én környezetem olyan, hogy ezt maximálisan elfogadják.

Állatokkal pl. foglalkoznék én is szívesen, de nem tartom magam teljesen alkalmasnak rá és a szakmám is teljesen más irányú lesz.

2013. szept. 30. 19:58
 16/37 anonim ***** válasza:
73%

22 évesen soha ne mondd hogy soha, hiszen előtted áll az élet :) Lehet hogy épp a menhelyen találsz rá a nagy Ő-re egy másik önkéntesben, aztán együtt menthetitek az állatokat.

Szép célt választottál, ments meg minél több beteg kisállatot :) Amúgy nem akartad még elvégezni az állatorvosi egyetemet?

2013. szept. 30. 19:59
 17/37 A kérdező kommentje:

Nem akartam soha fősulira menni. Nem az én világom az a sok tanulás.

Na meg oké, hogy állatorvosként gyógyítok, de néha altatni is kell.. Az pedig lelkileg tönkre tenne egy idő után szerintem.

Viszont humán orvos szívesen lettem volna, de az is rengeteg tanuláás.. :)

2013. szept. 30. 20:00
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért ha csak mented az állatokat akkor mindig életben maradnak? Így lesz elég aki meg fog halni mert olyan beteg vagy öreg.
2013. szept. 30. 20:07
 19/37 anonim ***** válasza:
63%
Fiatal vagy még kijelenteni ezeket :) Simán lehet, hogy a leendő férjeddel egy menhelyen fogtok tevékenykedni ;) Halkan teszem hozzá, hogy a gyerek sem zárja ki az állatvédelmet, sőt, ha úgy nevelik őket, nekik van csak igazán szívük ehhez, és lenne egy szép, állatvédő családod, még bármi lehet, előtted az élet :)
2013. szept. 30. 20:07
 20/37 A kérdező kommentje:

Nyilván lesz ilyen is, de nem az én altatóinjekciómtól fog meghalni.

Semmiképpen sem akarok gyereket. Soha nem akartam, semmilyen anyai érzést nem vált ki belőlem egy bömbölő gyerek.

2013. szept. 30. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!