Serintetek párom volt barátnője megőrűlt, hogy ilyen dolgot kér tőlünk?
Figyelt kérdés
Páromnak van egy 19 éves fia a volt barátnőjétől. A nőnek lett egy új házassága amiből négy gyerek született, a nagyobbik 16 éves a két kicsi 5. Az asszony súlyos beteg ezért arra kért minket, hogy a vegye a párom magához a gyerekeket. Szerintetek normális???2013. szept. 30. 10:37
31/34 anonim válasza:
26-os!
Nem azt mondta senki, hogy magához kell vennie, nyilván én sem tudnék - sőt, nem is akarnék ennyi gyereket nevelni.
Csak azt írja mindenki, hogy nyilván az anya is csak elkeseredett, nem pedig "nem normális"...
32/34 anonim válasza:
Az idősebb gyerek lehet gyám. Jobb nekik együtt.
33/34 anonim válasza:
Igen, normális. Nem őrült meg, hanem nagyon beteg, és nincs kire bízza a gyerekeket.
Ha a párom volt barátnője kérne ilyet, én mondanám páromnak, hogy segítsünk neki.
34/34 anonim válasza:
Könnyű azt mondani hogy vegyék magukhoz...Es ha a kerdezoek egy masfél szobás panelban laknak mondjuk 1 gyermekükkel hogy vegyenek magukhoz még ötöt? Én nem vállalnám őket.A sajátomat természetesen,de egy idegen négy gyerekét nem.Ha a testvéremről lenne szó akkor igen,de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!