Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Serintetek párom volt barátnőj...

Serintetek párom volt barátnője megőrűlt, hogy ilyen dolgot kér tőlünk?

Figyelt kérdés
Páromnak van egy 19 éves fia a volt barátnőjétől. A nőnek lett egy új házassága amiből négy gyerek született, a nagyobbik 16 éves a két kicsi 5. Az asszony súlyos beteg ezért arra kért minket, hogy a vegye a párom magához a gyerekeket. Szerintetek normális???
2013. szept. 30. 10:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Biztosan azt szeretné, hogy a testvérek ne legyenek szétszakítva a halála után. Én nagyon sajnálom szegényt ez egy kegyetlen helyzet lehet..
2013. szept. 30. 11:40
 22/34 anonim ***** válasza:

Keresztszülők? Azt hiszem, mindenképpen szét lesznek szakítva a gyerekek, mert 5 gyereket egyszerre a már meglevő gyerekek mellé szerintem a legtöbben nem fognak vállalni.

Körbe kell érdeklődni a rokonságban, csak van valaki, aki mind az 5-öt magához tudná venni.

2013. szept. 30. 11:46
 23/34 anonim ***** válasza:

Ja, és a 19 éves már majdnem felnőtt, neki azért már lassan az önállósodás is aktuális kérdés.

Igen, normális az asszony, a volt férje az egyetlen ember, akiben ilyen módon meg tud bízni, szerintem szép dolog, hogy így bízik benne.

2013. szept. 30. 11:47
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen normális, csak nagyon elkeseredett!

Szerintem ő úgy érzi, hogy a férjed az egyetlen olyan ember akire rá merné bízni azokat akik a legfontosabbak neki.

2013. szept. 30. 11:53
 25/34 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!

Azt kívánom neked, hogy sose kerülj az ő helyzetébe!

2013. szept. 30. 12:01
 26/34 anonim ***** válasza:
78%

Akár hogyan is irtok a kèrdezöre jót,rosszat,de ha magukhoz is vennèk a 4-5 gyereket,öket el is kell tartani!

Èn sem tudnám öket magamhoz venni pl,mert egyszerüen nincs annyi pènzem..

le lehet pontozni

2013. szept. 30. 12:14
 27/34 anonim ***** válasza:
12%

Sosem jutna eszembe az ex, nem rosszindulatbol, hanem, mert az ex ex, nem hiàba.

Szétnézhetne a szükebb csalàdjàban!

2013. szept. 30. 12:39
 28/34 anonim ***** válasza:
57%
Kíváncsi vagyok, a valóságban hányan cigánykerekeznének örömükben a hírtől, hogy 4 plusz gyereket nevelhetnek. Persze, könnyű mondani másnak, hogy ez megtiszteltetés meg minden, de gondoljunk bele, ha VELÜNK történik.
2013. szept. 30. 13:15
 29/34 anonim ***** válasza:
17%
Árvaellátás járni fog, a 19 és 16 éves gyerek el tudja látni a többit ahol élnek. Őket lehet távolról segíteni.
2013. szept. 30. 13:40
 30/34 anonim ***** válasza:
79%

hát elsőre kiakadnék

de ha jobban belegondolok akkor teljesen érthető a kérés

és asszem magamhoz venném a gyerekeket, pláne h a saját fiam is köztük van

ok öt már nem kell

de szerintem még mindig jobb lenne nekik mint valahol egy intézetben ....

2013. szept. 30. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!