Serintetek párom volt barátnője megőrűlt, hogy ilyen dolgot kér tőlünk?
Keresztszülők? Azt hiszem, mindenképpen szét lesznek szakítva a gyerekek, mert 5 gyereket egyszerre a már meglevő gyerekek mellé szerintem a legtöbben nem fognak vállalni.
Körbe kell érdeklődni a rokonságban, csak van valaki, aki mind az 5-öt magához tudná venni.
Ja, és a 19 éves már majdnem felnőtt, neki azért már lassan az önállósodás is aktuális kérdés.
Igen, normális az asszony, a volt férje az egyetlen ember, akiben ilyen módon meg tud bízni, szerintem szép dolog, hogy így bízik benne.
Igen normális, csak nagyon elkeseredett!
Szerintem ő úgy érzi, hogy a férjed az egyetlen olyan ember akire rá merné bízni azokat akik a legfontosabbak neki.
Kérdező!
Azt kívánom neked, hogy sose kerülj az ő helyzetébe!
Akár hogyan is irtok a kèrdezöre jót,rosszat,de ha magukhoz is vennèk a 4-5 gyereket,öket el is kell tartani!
Èn sem tudnám öket magamhoz venni pl,mert egyszerüen nincs annyi pènzem..
le lehet pontozni
Sosem jutna eszembe az ex, nem rosszindulatbol, hanem, mert az ex ex, nem hiàba.
Szétnézhetne a szükebb csalàdjàban!
hát elsőre kiakadnék
de ha jobban belegondolok akkor teljesen érthető a kérés
és asszem magamhoz venném a gyerekeket, pláne h a saját fiam is köztük van
ok öt már nem kell
de szerintem még mindig jobb lenne nekik mint valahol egy intézetben ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!