Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit kellene tennem?

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Most kezdtem egy középiskolát, ahol nem vettek fel abba az osztályba, ahova menni akartam, de sajnos ahová kerültem, egyáltalán nem tetszik. Most vettem észre, hogy abba az osztályba velem teljesen azonos pontút is felvettek. Ez nagyon idegesít, és mindenképpen szeretnék átmenni abba az osztályba, mert így ebben a helyzetben más egyéb tényezők miatt is nagyon rosszul érzem magam, de ehhez a szüleim segítsége is kellene, viszont egyáltalán nem tudom, hogy hogyan tudnám elmondani nekik. Légyszi segítsetek, nagyon sürgős lenne ! A válaszokat előre is köszönöm ! Ja és a két osztály között nagyon nagy különbség van, ez egy négyéves szakközép, az meg egy ötéves emelt szintű nyelvű osztály, nekem pedig mindig azok mentek a legjobban, és ezért is zavar ennyire, mellesleg olyan ismerőseim is vannak akik ott vannak,akiknek sehogyan sem mentek a nyelvek hozzám képest, csak jobbak voltak tesiből meg volt, aki még annyiból sem, pláne akinek azonos pontja van.....úgy érzem nem bírom így tovább....

2013. szept. 28. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek ezt így elmondod, majd fellebbeztek a döntést illetően.
2013. szept. 28. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
71%
Már írtál ki kérdést, és akkor is leírtam, hogy lehet hogy azonos pontú diák a másik osztályba került, de itt már a létszám is számít. Ha telített az osztály akkor már nem tudsz átmenni, hacsak nincs a másik osztályban egy olyan diák aki cserélne veled helyet.
2013. szept. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!