Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek? Nekem...

Nem tudom mit tegyek? Nekem ez nagyon kellemetlen!

Figyelt kérdés

Helyzet hogy ejjel most arra keltem hogy anyamek szexelnek.nem nyogdecseltek hangosan csak halkan de azt hallottam hogy folyton recseg az agy. 1x at kopogtam

Mikot utanna probaltak halkabban ujra be kopogtam de akkor mar durvabban.mondtam nekik hogy basszus menyjenek mar el egy hotelba.olyan zavarban vagyok..nem tudom mit tegyek:/ haragszok is...12/l

2013. szept. 25. 04:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

álljon meg a menet!!

Először is ez az ő házuk, majd ha te fizeted ki a számlákat esetleg beleszólhatsz.

Másodszor mit gondolsz mennyi pénzük van a szüleidnek, hogy minden egyes alkalommal apartmanba menjenek?

Különben is idejük sem lehet rá, munka után gondoskodnak rólad,a vacsiról, házimunkáról aztán örülnek ha tudnak egymással is foglalkozni.

Nem csak te létezel és ezt vésd az eszedbe, használj füldugót és ne légy ilyen paraszt, hogy még TE mondod meg nekik mit tehetnek a saját házukban/szobájukban!!

2013. szept. 25. 10:29
 22/27 A kérdező kommentje:
Ti ertelmileg a nullan vagytok? Mondom tisztaztuk anyaval a dolgot.akkor meg hagyjatok mar aba
2013. szept. 25. 10:59
 23/27 anonim ***** válasza:

jaj, ne már...

Egy gyerek, akinek ez még ciki, az nem fog rájuk kopogni, hogy ne szexeljetek, vagy halkabban csinálják. Az fejére húzza a takarót, és próbál másra gondolni.

És egy 12 évesnek nyilván az az első, hogy anyámék szexelnek, írok a gyakorira.

Holnap éjjel jobbat találj ki, ez nagyon átlátszó volt.

2013. szept. 25. 11:03
 24/27 anonim ***** válasza:
és nyilván azért nem vagy suliban, mert pont beteg vagy és még tanítási szünet is van, mi?
2013. szept. 25. 11:04
 25/27 anonim ***** válasza:
mert anyádnak nem volt más választása neki is kínossá vaált az ami amúgy normális:P
2013. szept. 25. 11:05
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy értelmileg nullán! Mert egy kis szarágyú vagy azért. A szüleid meg had szexeljenek élvezik és jó a szex. A saját házukban had csinálják már. Te kis idióta taknyos.
2013. szept. 25. 11:16
 27/27 A kérdező kommentje:
Oke:)
2013. szept. 25. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!