Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek? Nekem...

Nem tudom mit tegyek? Nekem ez nagyon kellemetlen!

Figyelt kérdés

Helyzet hogy ejjel most arra keltem hogy anyamek szexelnek.nem nyogdecseltek hangosan csak halkan de azt hallottam hogy folyton recseg az agy. 1x at kopogtam

Mikot utanna probaltak halkabban ujra be kopogtam de akkor mar durvabban.mondtam nekik hogy basszus menyjenek mar el egy hotelba.olyan zavarban vagyok..nem tudom mit tegyek:/ haragszok is...12/l

2013. szept. 25. 04:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De akkor azt mondjatok hogy ne figyeljek erre es h megerthetnem?:/ megertem...csak menyjenek el hotelbe vagy esetleg menyjenek el egy apartmanba xd
2013. szept. 25. 07:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

és belegondoltál h ez nekik milyen kellemetlen ?????

legközelebb ne kopogj át hanem csendben vár ki a végét....

basszus mennyire nem vagy empatikus.....

kíváncsi lennék h majd te hogyan reagálnál ha éjjel meg majd a szüleid kopognak h héééé csendesebben már.....

2013. szept. 25. 07:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

persze

majd egy 2 órás örömért kifizetnek egy vagyont csak h te aludhass

rendkívül önző vagy.....

2013. szept. 25. 07:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy működik a szüleid házassága, ez így természetes. Nehogy már hotelbe menjenek minden egyes alkalommal, ez azért nagy elvárás a részedről. A helyedben inkább boldog lennék amiatt, hogy a szüleid jóban vannak, és nem a veszekedések miatt érzed magad kellemetlenül.
2013. szept. 25. 08:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről ez a vicc jut az eszembe:

Móricka szülei szeretkezni akarnak, de ott van Móricka, és nem akarják, hogy lássa. Kiküldi apukája Mórickát az erkélyre, hogy mondja, mi történik odakint.

Kimegy Móricka, és elkezdi mondani.

- Pisti bácsi a papagáját eteti.

- Marika néni a kukát viszi ki.

- És Pistike szülei dugnak.

Kérdezi apukája Mórickát.

- Kisfiam, te ezt honnan tudod?

- Onnan, hogy Pistike is kint áll az erkélyen.

Szerintem ne nagyon feszegesd, mert legközelebb téged is kiküldenek...

2013. szept. 25. 08:31
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Belegondoltàl mekkora egy p@szt vagy?
2013. szept. 25. 08:45
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ne kopogj át! Ez az élet természetes velejárója, hogy a párok szeretkeznek. Ha hangosan nyögtek volna vagy sikítoztak volna, akkor megértem, hogy ez neked kellemetlenséget okozott, de magad írtad, hogy halkan voltak, sőt kopogás után még halkabbak. Az meg egyenesen nonszensz, hogy elvárnád, menjenek panzióba, ha együtt szeretnének lenni. Talán csak az ember a saját lakásában akkor kefél, amikor szeretne nem??? Ez egy szerencsétlen véletlen volt, hogy pont felébredtél vagy hallottad, próbáld feldolgozni és örülni annak, hogy a szüleid szeretik egymást. Ennyi a történet, nem több...
2013. szept. 25. 09:06
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok paraszt.es ahogy leirtam mar meg beszeltuk anyaval.azt mondja nem volt semmi ilyesmi
2013. szept. 25. 09:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Pedig biztos volt, de most mit mondjon szegény? Biztos zavarban volt. Máskor tegyél valami zenét a csudi telefonodon és dugd be a fülhallgatót és akkor nem hallod. Ne legyél már ilyen önző. Mi az, hogy menjenek hotelba? Egy átlagos pár hetente legalább 2szer szeretkezik, mindig menjenek hotelba? Téged meg hagyjanak otthon egyedül? Akkor meg az lenne a bajod.

Én volt, hogy használt(!!) gumit találtam a kagyló szélén és mégse szóltam semmit, pedig az tényle zavaró volt. De ez van.

2013. szept. 25. 09:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Még kérjenek engedélyt hogy a SAJÁT HÁZUKBAN SZEXELNEK? Hol élsz te kislány?
2013. szept. 25. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!