Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves vagyok, mi történne...

HbOi kérdése:

17 éves vagyok, mi történne ha elszöknék külföldre, mondjuk europán kivülre, vagy ha europába is mennék, mi történne?

Figyelt kérdés
elég határozott vagyok ez valós kérdés , légyszi normális válaszokat ....

2013. szept. 20. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen buta fejjel inkább ne menj sehova, mert a végén még éhen halsz
2013. szept. 20. 15:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A francia idegenlégióból sírva szöknél vissza haza.

Ha otthon ennyire gáz a helyzet, akkor is inkább keress itt helyben és szakszerű segítséget.

2013. szept. 20. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Elõször is miért akarsz megszökni, hogy ne kelljen tanulnod?

Nem gondolod, hogy a szüleidenek álmatlan éjszakákat és félelmet okoznál?

Légy nagy koru és megbeszélheted a szüleiddel, hogy elszeretnél menni külföldre, nem kell itt megszökni sem, normálisan is meg lehet beszélni.

2013. szept. 20. 16:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van , minek meg szökni , nekem is rossz lesz úgy is ,meg nekik is .... Nincs értelem ha normálissan át gondolom, kimegyen nem lesz hol laknom , nem lesz étel,ital, itthon azért akármilyen a családi kapcsolatom , akkor is van szállásom és enni valóm. Köszi a válaszokat és hogy rávettetek h ne menjek sehova .De 2 hónap múlva v Januárba megyek ki a Légóba, meg probálom, ha nem sikerül nem birom , akkor kérek civilt haza jövök , de azért meg probálom :) erröl ne beszéljetek le, inkább ösztönözetek :D
2013. szept. 22. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy mirõl szól a Légió,akkor csak menjél!
2013. szept. 22. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"kérek civilt, hazajövök" :D

(Nem írom mit kérsz civilt, mert kicenzúráznák) :D

Először is aláíratnak veled egy öt éves(!) szerződést. Az alatt az öt év alatt nem mész te sehová. Ha mégis megpróbálod, dezertőr vagy, és hadbíróság előtt végzed. Mindez persze nem véletlenül van így. Máskülönben a legtöbb hozzád hasonló álmodozó az első három hét után sírva hazaszaladna.

Persze ha azt hiszed, hogy itthon sz.r neked, akkor a légió arra az egyre jó lesz, hogy ezt a véleményedet alaposan átgondold. :D :D :D

2013. szept. 23. 13:05
 17/18 A kérdező kommentje:

Útolsó.

Ngayon szeretem az "okoskodó" embereket , és már csak azért is megyek hogy megmutassam az ilyeneknek hogy van bennem kitartás , és szorgalom . Szóval , nem érdekelnek akik meg akarják magyarázni hogy mivan! Van ismerösöm aki kint van 4 éve , és nagyon is tudom mi hogy van mert mesélt.

2013. szept. 24. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
J persze, tudod mi van ott, azért írsz ilyeneket: "ha nem sikerül nem birom , akkor kérek civilt haza jövök"
2013. szept. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!