Anyám azt mondta jövőhéten költözhetek a háztól, kidobott mit tegyek?
En a helyedben keresnék minden megoldást és elmennék bárhova, ha még várost is kellene váltani.
Majdha leesik a lábáról, akkor te is igy álljál hozzá.
Az anyám nekem is imádja a hugomat, mindenben segiti, én ha hazalátogatok külföldrõl és nála vagyok, kibirhatatlanná teszi azt a néhány napomat is.Soha nem várt kajával, de ha a hugom kijelenti jönni fog,akkor rögtön neki áll fõzni.
Nagyon sajnállak!
Sojha egy csokit nem vett a gyerekeimnek, de hugomnak a gyerekeit viszont tömi pénzzel, és mindennel, megjegyzem neki sem sok van.
Több lehetőséged is van.
1: Könyörögsz és megpróbálsz a szívére hatni, mondogatod, hogy hajnalban 5 fok van, az első éjjel tüdőgyulladást kapnál, adjon két hónapot, egyet a munkakeresésre, egyet pedig az első fizetésedig.
2: Megkéred apádat, a nővéredet vagy bárki más rokont, jó barátot, hogy fogadjanak be.
3: Nem tehet ki csak olyan könnyen, ha állandóra oda vagy bejelentve, a rendőrséget is hívhatod, ha nem enged be. Kijelenteni pedig nem olyan könnyű valakit, sokszor hónapokig még a nem fizető albérlőket sem tudják kirakni, olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!