Édesanyám egy elég fontos kérdésben kérte ki a véleményemet és mivel nem tetszett neki a válaszom, azóta egy normális szava sincs hozzám. Mit csináljak?
Üdv! Itt ezen az oldalon: [link]
jobbnál jobb orvosokat találhat anyukád. A nőgyógyász budapest is segíthet, de ha ilyen komoly lelki problémái is vannak, lehet jobb ha pszichológushoz fordul.
"Amúgy nem értem, minek kérte ki a véleményedet, ha ő már úgyis eldöntötte, és felháborodik azon, amit mondasz..."
Látom nem sok nőt ismersz...
Reflektálva az egyik válaszra:
Hát nem tudom, én nem állnék mellette, "bárhogyan is dönt". Ha képes lenne ilyen helyzetbe hozni magát és megtartani a gyereket, akkor minek támogassam lelkileg, ha egyszer azt gondolom, hogy oltári nagy hülyeséget csinált? Vagy én szívjak a gyerekkel és én adjak kölcsön, ha nem bír pl. pelenkát venni? Nem, köszönöm, ő szült (ha kell, ha nem), nem én. Ráadásul ahogy a lányával is viselkedett, szerintem innentől nem érdemli meg, hogy mellette álljanak. Egyrészt eszméletlen, micsoda butaságot csinált, másrészt még el sem ismeri, hanem kiosztja a lányát, akinek igaza van. Hát akkor maradjon magára és csinálja, ahogy akarja. Végső esetben úgyis elveszik tőle a gyereket és majd olyanhoz kerül, ahol gondoskodnak róla és neki is könnyebb lesz. Magyarán nem akkora katasztrófa (szegény gyereket persze sajnálom), de ha egyszer nem képes tanulni semmiből sem... Az ég szerelmére, felnőtt ember! Bár úgy néz ki szellemileg nem biztos...
Te semmiképp se érezd magad hibásnak, kérdező.
13-as!
Tőlem idéztél, és amúgy én is nő vagyok, de ezt attól még nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!