Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 21 éves...

Mit szólnátok, ha a 21 éves lányotok ilyet csinálna?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömről van szó, akivel barátok voltunk.

Szóval, júniusban befejezte a sulit, nem dolgozik. Kifogásokat keres, hogy ide,oda és amoda miért nem akar menni dolgozni. Titokban együtt volt egy nála kb 20 évvel idősebb 3 gyerekes apukával (elvált és egyedülálló a férfi).

A férfi szakított vele, mert gyerekesnek találta a lányt. A lány pedig bosszút akart állni. Összeállt egy roma sráccal, majd ráuszította a srácot és 4 másik haverját a volt párjára, aki mellesleg kotta részeg volt.

A fiatalok meglökték a férfit, azonnal elesett, beverte a fejét és elvesztette az eszméletét.

A lány még mentőt sem akart hívni, szerencsére az egyik járókelő észrevette hogy egy férfi fekszik a földön és a fejéből ömlik a vér, és mentőt hívott.

Sokan látták mi történt, 2-3 ember már volt a rendőrségen is, mint tanú.

Az apuka egy hétig kómában volt, most már ébren van. Pelenkázzák szegényt, össze-vissza beszél.

A lányt már behívta a rendőrség kihallgatni, mint felbújtó.

A férfi főnöke szeretne a lány szülei elé állni, és elmondani nekik mindent. Majdnem meghalt egy ember a "kicsi lányuk" miatt, nem szeretné ha a lány büntetlenül megúszná.

Sajnos kicsi az esély rá, hogy valaha is felépül :(

2013. szept. 15. 15:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mármint ezek a srácok:

[link]

2013. szept. 15. 23:34
 22/25 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam a kórházban a férfinál, akiről írtam. (Az apuka)

Nem ismert meg engem (amúgy lassan 5 éve ismerjük egymást), nem emlékszik semmire, nem tud egy mondatot kinyőgni :(

2013. szept. 19. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Orvosok mondtak valami pozitívat?
2013. szept. 20. 07:59
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem. A férfit Szigetvárra szállították :(
2013. szept. 20. 18:34
 25/25 anonim ***** válasza:
23. vagyok.Bocs,hogy ennyit érdeklődök,magamat sem értem,de ez az eset nagyon megérintett.Írtam már ide,sajnálom az urat is meg téged is,hogy csalódtál a "barátodban".Mi van az elkövetőkkel,meg a felbújtóval?Velük szemben eljárás folyik?A környezetük tudja?Milyen a hozzájuk állás?
2013. szept. 21. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!