Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A 6 éves húgom...

Mit tegyek? A 6 éves húgom kapott egy telefont. (lent)

Figyelt kérdés

Volt egy telefonom, amit nagyon szerettem és elromlott. Vigyáztam rá nagyon, de használtan vettem és régebbi hibája volt, megcsinálni nem tudták. Kaptam egy új telefont amin 'csak' wifi van és még csak nem is androidos. De a szüleim olyan örömmel hozták és nem akartam megbántani őket, ezér mondtam, hogy sokkal jobb, mint az előző telefonom volt stb. Aztan apa jófogáson vett egy ugyanolyan telefont, mint az én előzőm. De még szinte új és odaadta a 6ÉVES tesómnak. Na mondom nembaj cserélünk tesómmal és visszakapom a régi imádott telefonom. Próbáltam vele szépen megbeszélni, de nem akarta. Na jó mondom elmondok mindent a szüleimnek és megbeszéljük. Erre aztmondták, hogy őket nem érdekli az tesómé lesz. DE KÖNYÖRGÖK MINEK EGY 6 ÉVESNEK TELEFON? most tanul olvasni. En meg szeretném használni a vibert, a skypeot, instagramot stb. Tesóm max játszik rajta. Azt lehet az enyémen is. Anya azt mondta, hogy azt tesóm még úgyse fogja másra használni. Majd 5. Es korába kap bele kártyát, és onnantól majd hordhatja suliba. Ezek normálisak? Én meg mit megnem adnék azért a telefonért... Igen lehet, hogy hisztis vagyok, de szerintem jogosan. Mit tegyek? 15L

Amugy mar most az udvaron jatszik a gyerek a telefonnal meg dobálja mindenhova. Sokaig fog tartani..

2013. szept. 12. 18:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
44%
Biztos, nagyon szar gyerekkorom volt, hogy 15 évesen tanultam, barátnőztem, szórakoztam, azokat a dolgokat csináltam, amit egy ilyen idősnek kell. Nem ráér az ember dolgozni egész életében? Gratulálok, te is fantasztikus szülő leszel, majd megmondod a 14 éves gyerekednek, hogy menjen dolgozni, ha enni akar!
2013. szept. 14. 08:20
 32/35 anonim ***** válasza:
55%

Neked is dolgoznod kellett volna iskola helyett, mert úgy látom oda nem tanulni jártál.

A magyar mondatok értelmezésével van némi ziccered.

" te is fantasztikus szülő leszel, majd megmondod a 14 éves gyerekednek, hogy menjen dolgozni, ha enni akar!"

Én ilyet soha nem írtam és nem is mondtam, azt írtam, ha dolgozni szeretne/akar, én megengedem neki.

A te szüleid úgyis olyan példamutatóan fantasztikusak (ha már az enyémek nem azok..) kérd meg őket, hogy korrepetáljanak .

" hogy 15 évesen tanultam, barátnőztem, szórakoztam,"

Ezeket én is megtettem, 16 éves korom óta egy nővel élek.

Fantasztikus élményeim vannak baráti társaságokból.

Biztos nem volt neked se sz_r gyerekkorod, de ne gondold már, hogy az enyém az volt, csak mert dolgoztam. (NEM, ne azért, hogy ehessek, mielőtt megint elkönyveled tévesen, hanem azért, hogy mindenféle "luxuscikket" vegyek magamnak.)

Üdv.

2013. szept. 14. 19:47
 33/35 anonim ***** válasza:
78%

"Igen, azért van neked érettségid, én azért van nekem egyetemem és jó munkahelyem, mert te 15 évesen dolgoztál, én meg tanultam. Ennyi."

Pff de mondatokat értelmezni még mindig nem tudsz.

Jó büfészakos diplomád lehet.

A 2 szakma nem egyenlő a "neked meg csak érettségid van"-al.

Csak gyanítom fogalmad sincs mit jelent szakmával rendelkezni. Ez intelligencia kérdése.

2013. szept. 14. 19:53
 34/35 anonim ***** válasza:
16 évesen egy nővel éltél együtt? Ja, hogy cigány vagy! Miért nem ezzel kezdted, akkor értettem volna...
2013. szept. 15. 09:22
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem.Nem vagyok cigány. Viszont szerintem a hozzászólásaid stílusa alapján te egy felszines, pökhendi nyomoronc vagy. Légy büszke a semmit nem érő diplomádra és TANULJ MEG MAGYAR MONDATOKAT ÉRTELMEZNI! További jó gőgösködést!
2013. szept. 15. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!