Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? A 6 éves húgom...

Mit tegyek? A 6 éves húgom kapott egy telefont. (lent)

Figyelt kérdés

Volt egy telefonom, amit nagyon szerettem és elromlott. Vigyáztam rá nagyon, de használtan vettem és régebbi hibája volt, megcsinálni nem tudták. Kaptam egy új telefont amin 'csak' wifi van és még csak nem is androidos. De a szüleim olyan örömmel hozták és nem akartam megbántani őket, ezér mondtam, hogy sokkal jobb, mint az előző telefonom volt stb. Aztan apa jófogáson vett egy ugyanolyan telefont, mint az én előzőm. De még szinte új és odaadta a 6ÉVES tesómnak. Na mondom nembaj cserélünk tesómmal és visszakapom a régi imádott telefonom. Próbáltam vele szépen megbeszélni, de nem akarta. Na jó mondom elmondok mindent a szüleimnek és megbeszéljük. Erre aztmondták, hogy őket nem érdekli az tesómé lesz. DE KÖNYÖRGÖK MINEK EGY 6 ÉVESNEK TELEFON? most tanul olvasni. En meg szeretném használni a vibert, a skypeot, instagramot stb. Tesóm max játszik rajta. Azt lehet az enyémen is. Anya azt mondta, hogy azt tesóm még úgyse fogja másra használni. Majd 5. Es korába kap bele kártyát, és onnantól majd hordhatja suliba. Ezek normálisak? Én meg mit megnem adnék azért a telefonért... Igen lehet, hogy hisztis vagyok, de szerintem jogosan. Mit tegyek? 15L

Amugy mar most az udvaron jatszik a gyerek a telefonnal meg dobálja mindenhova. Sokaig fog tartani..

2013. szept. 12. 18:22
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
68%
6 éves gyereknek teljesen felesleges egy telefon, de neked meg nem kellene hisztizned, és irigykedned. Másnak telefon se jut. Más, mint pl. én is, gyűjtöttem pénzt, és magamnak vettem meg. Erre te is képes vagy.
2013. szept. 12. 18:27
 2/35 anonim ***** válasza:
92%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Nem,az nem normális,hogy egy 6 éves telefont kap,de!!!

Nem azért,de ez az 5. ilyen kérdés a mai nap kb...

Nektek tényleg ekkora probléma,hogy minél menőbb telefonotok legyen,kezdem azt hinni,hogy a mostani fiatalok szemében ettől lesz "valaki" az illető....

A vicces,hogy múltkor láttam egy olyan kérdést,ahol a 15 éves lány mindennek elhordta az anyját,mert nem vett meg neki egy 60 ezer forintos telefont!

Most komolyan!

Számotokra ez valami rangsorolós hülyeség?

Akinek nincs meg a legjobb,legújabb telefon,azt kinézik a többiek?

Nem,nem jogosan vagy hisztis!

És a sok tini nyugodtan lepontozhat,számomra ez durva...ide az emberek családi gondokkal,problémákkal járnak,nem sírni,hogy nem kapnak otthon androidos telefont!

2013. szept. 12. 18:30
 3/35 A kérdező kommentje:
De én kihasználnám, ő nem. Sajnos a pénzgyűjtéssel nem jártam sikeresen. Diákmukát még nem kapok, se zsebpézt. Semmit nem tudok eladni
2013. szept. 12. 18:33
 4/35 anonim ***** válasza:
76%
" Igen lehet, hogy hisztis vagyok, de szerintem jogosan." Tündér kislány vagy! (De a hiszti soha nem jogos!!)
2013. szept. 12. 18:33
 5/35 anonim ***** válasza:
34%

az insta meg a skype az tényleg létszükséglet bakker!

inkább kapj elő egy könyvet és tanulj!

2013. szept. 12. 18:36
 6/35 anonim ***** válasza:
98%
az azért tényeg dühitő lehet a számára hogy a 6 éves testvére kapott egy jobb telefont-amit még úgysem tud használni
2013. szept. 12. 18:37
 7/35 anonim ***** válasza:
50%
Első vagyok: 17 éves lettem márciusban, , a 16. szülinapomra vettem egy telefont. Mert szülinapomra a nagyim mindig pénzt ad, ezen kívül kapok heti 1000 forint zsebpénzt. Szerintem te is kapsz pénzt, ha kérsz. De valamennyit biztosan. Nem kell elkölteni minden hülyeségre, hanem eltenni. Én még a kontaktlencsét is magamnak veszem... Szóval le lehet állni a hisztivel.
2013. szept. 12. 18:37
 8/35 anonim ***** válasza:
58%

Milyen bunkók tudnak lenni az ittei válaszolók, nekem ettől áll meg az eszem...

Teljesen jogos ahiszti, egy 6 évesnek semmijen telefon nem kell, főleg nem egy androidos okostelefon.

Szrerintem beszéld ezt meg mégegyszer a szüleidnek, magyarázd meg a dolgot így, mint nekünk, hogy mi a külömbség a 2 telefon között. lehet nem tudják és csak azt látják, hogy neked van telefonod, mégis a kicsitől akarod elvenni.

Ja, és nem tini vagyok, hanem 26 éves, de ez abszurd!

2013. szept. 12. 18:42
 9/35 A kérdező kommentje:

Igen, mert olcsobb skypeon beszelni valakivel, mint telefonon...

nem, nem kapok penzt. Ha kerek akkor csak akkor adnak, ha venni szeretnek valamit. Es akkor azt elkoltom mivel arra kaptam. Ebbol altalaban ruhakat veszek, vagy most pl. A suliba cuccokat amik meg kellenek es ezek szerintem eleg fontosak. Nem tudom elrakni azt a penzt..

2013. szept. 12. 18:43
 10/35 anonim ***** válasza:
21%
2. vagyok, én is 26 éves vagyok és nekem meg az az abszurd, hogy ilyen hisztit csak valaki egy hülye telefon miatt 15 évesen.
2013. szept. 12. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!