Jól csináltam? Te mit csináltál volna?
Én értelek...
De akkor sem kellett volna gyakorlatilag lopnod a saját szüleidtől..........
Miért nem próbáltad megbeszélni anyukáddal?
Nagyon ügyes vagy, hogy magad bütykölöd a géped! És szerintem abban sincs kivetni való, hogy ilyesmire költesz és nem elszórakozod a pénzed. DE: nem én élek Veled, nem tudom, mennyi időt töltesz a gép előtt stb.
Szerintem azért máskor csak jelezd anyukádnak, ha nagyobb kiadást tervezel. Ezek szerint egész nagy összeggel gazdálkodsz és lehet, hogy ez aggasztja őt, fél, hogy jól osztod-e be a pénzed. Egy kamasznak nehéz megérteni a szülők aggodalmait, főleg mivel a szülők sem mindig a megfelelő módon kommunikálják azt.
Személy szerint nagyon sajnállak, pocsék érzés lehetett, hogy összetörte a féltett holmidat, és le a kalappal, hogy nem törés zúzással válaszoltál. Viszont szerintem meg kellene ezt beszélned velük: mondd el, hogy mit tettél és miért. Mondd el, hogy bánt a dolog (mert ha nem bántana, nem kérdeztél volna itt), de jogosnak érezted! Ne légy tolvaj a saját családodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!