A szüleim nagyon mérgesem rám, pedig nem csináltam semmit! (? )
Figyelt kérdés
Kis városban élünk, ahol mindenki ismer mindenkit. A múltkor átmentem a szomszédos városba, ahol találkoztam egy összefutottam egy idősebb férfival (véletlen). Beszélgettünk, egy darabig elkísért oda ahol dolgom volt. Egyébként facebookról ismerem. Erre valamelik ismerősünk meglátott minket, egyből kombinálni kezdett, hogy mi lehet köztünk, elmondta az egész családnak, és most itt szívok. Azt hiszik, hogy össze akarok jönni vele, pedig 1x összefutottunk, és ennyi! Meg hogy biztos történt valami, nem hisznek nekem. Nem hiszem el, hogy ezt gondolják rólam!! Hogy értessem meg velük, hogy nem volt köztünk semmi?#Műnalhé
2013. jún. 24. 19:52
1/8 anonim válasza:
Nem mérgesek rád hanem féltenek. A veszély valós: fiatal vagy, nyilván csinos, ártatlan, valódi kísértés vagy neki, még ha tudat alatt is és amúgy illedelmesen viselkedett veled.
2/8 anonim válasza:
Mond ezt: most komolyan elöbb hisztek egy ismerősnek mint a saját tuladjon lányotoknak?!
3/8 A kérdező kommentje:
Már mondtam, megértem h féltenek, de azért ez túlzás, hogy gyakorlatilag egy kis k..nak néznek!
2013. jún. 24. 20:03
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy így uralkodnak a magánéleteden?
5/8 A kérdező kommentje:
20
2013. jún. 24. 21:16
6/8 anonim válasza:
20 évesen nem beszélgethetsz felnőtt emberekkel? Jézusom...
7/8 anonim válasza:
Hú 20 éves vagy és ennyire uralkodnak feletted?
8/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyenre példa, de váltig állítják, hogy akarok tőle valamit, meg most figyeltetni akarnak, hogy nehogy összetalálkozzunk :( meg hogy meg ne próbáljak összejönni egy 35éves emberrel...de mostmár azért is megtenném ezután a kis jelenet után!
2013. jún. 24. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!