Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félelemben élek már egy éve....

Félelemben élek már egy éve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 14 éves srác vagyok.

Édesapám meghalt amikor 3 éves voltam. 1 évvel ezelőtt anyukám megismert egy férfit, aki 51 éves. A férfi 21 évig házasságban élt, de elvált a feleségétől, mert sokat veszekedtek és anyámba beleszeretett.

Azóta gyakran -kb kéthetente- idejön a volt felesége a házunkhoz és kiabál.

Karácsonykor bedobott egy képeslapot, amire az volt írva, hogy remélem meghaltok rákba ti sz@rháziak, meg ilyesmik..

Ezen kívül, még olyat is csinált, hogy "felbérelt" egy roma származáső nőt, akivel a mi postaládánkba bedobatja az ő villanyszámláját, és azt várja, hogy a volt férje kifizesse.

Nagyon félek, pl olyanoktól, hogy mi van ha egyszer rajtam áll bosszút? Megveret valakivel, vagy felgyújtja a házunkat vagy ilyesmi.

Mit tegyek? Van okom félni szerintetek, vagy tegyem magam túl ezeken a dolgokon?

Üdv, Ádám

2013. szept. 8. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Simán fel lehet jelenteni zaklatásért.

De ez nem a te feladatod, hanem a szüleidé.

Beszélj velük, hogy frusztrál a dolog.

2013. szept. 8. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Szegénykém :(

Őszintén beszélj erről anyukáddal,ha van az iskolában pszichológus,vele is.

2013. szept. 8. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Kedves Utolsó! Minek a fiúnak pszihológus??? Vele nincs semmi baj. Tök természetes, hogy tart ettől az őrült nőszemélytől, nem az a gond, hogy nem tudja Ádám a dolgokat feldolgozni!

Kedves Ádám! Anyukáddal és párjával is beszélned kellene erről, valamint javasolni nekik a rendőrségi feljelentést, illetőleg egy távolságtartási végzést indítványozását is.

2013. szept. 8. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Tudom,hogy teljesen normális! Én is félnék a helyében!

Csak azért írtam,hogy így könnyebben feldolgozná a dolgokat. Nem kéne ilyen dolgokat megélni,szóval legalább valaki segítene neki.

2013. szept. 8. 18:38
 5/7 balla bernadett válasza:
91%

szia:)

van egy pali akit anyukam kb 7 honapja ismer eggyutt vannak de kulon elnek mert nem hagyom hogy ide koltozzon.. ű

es van a csavokamnak egy fogyatekos fia nem tud jarni es szokott hozzank jarni a ''volt felesege'' meg követte és bejutott hozzánk nem tudom hogy senkii nem vette észre megyek be a szobámba és vagdosta szet az agynemumet egy olloval.. aztan megint jott rugdosta az ajtot mar a szomszedok panaszkodnak anya meg nem akarja ott hagyni azt a foszert de ebbol mar verekedes is volt.. :) ugyhogy pacsi

2013. szept. 8. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Én nem hiszem, hogy van okotok komolyabban félni, itt nem erről van szó. Üres fenyegetőzés csak. Viszont zaklat titeket, ami anélkül is az őrületbe kergeti az embert, hogy nincs oka félni. Szerintem tegyetek feljelentést.
2013. szept. 8. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondd el anyukádnak, hogy értékeled, hogy neki mindenképpen egy zűrös kapcsolatból menekülő férfit kellett befogadnia, de azért képzelje már magát a helyedbe is...

Gyönyörű a szerelem, csak mikor az embernek már gyereke is van, akkor nem csak a maga biztonságáért felelős, hanem a gyerekéért is.

2013. szept. 9. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!