Huszonéves, dolgozó fiatalok! Ti miben és mennyivel
támogatjátok a szüleiteket?
Figyelt kérdés
A kérdés főleg azokhoz az dolgozó, de még otthon élő fiatalokhoz szól, akiknek valamilyen módon támogatni kell a szüleit, akár anyagilag, akár úgy, hogy önmagát teljesen eltartja. Főleg az anyagiak érdekelnek, ki mennyit költ a családra, a saját eltartására, és ehhez képest mennyi a fizetése.
Szeretném látni, hogy a korosztályomban ez hogy működik másoknál.
Várost sem szívesen, sosem lehet tudni kibe botlik az ember, értek itt már meglepetések. :) Az érintett környék, amelyről beszéltem, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye, azon belül is Székesfehérvár-Győr vonalon található cégek főként. A kalkulált átlagbér hasonló pozícióban a környék dolgozóitól való információk, illetve internetes adatbázisból van.
2013. szept. 7. 13:02
22/31 anonim válasza:
300 ezer ft nettóm van. Nincs konkrét összeg, általában azon múlik, hogy ki jut el a postára vagy bevásárolni, de igyekszem ezeket átvállalni. Ha így végiggondolom, olyan 80-100 ezer ft körül adok haza.
2013. szept. 7. 13:13
23/31 anonim válasza:
Külön élek, havi kb. 250 nettó. A lakás ahol lakom a szüleim nevén van, de a rezsijét én fizetem. Ha szükség van rá, elviszem őket kocsival, ahová kell. Ha étteremben eszünk, akkor van hogy én állom a számlát. Ezenkívül nem hajlandóak elfogadni semmit.
2013. szept. 7. 13:28
24/31 anonim válasza:
28 éves vagyok, már nem lakom otthon, külföldön dolgozom. A szüleim magyar viszonylatban jelenleg nem keresnek rosszul, de nagyon bizonytalan az állásuk. Építkeznek, és szeretnék elfogadható állapotba hozni a házat, mielőtt megszűnne a munkahelyük. Sajnos szégyellik mondani, ha pénzre van szükségük, én pedig elég ritkán jutok haza (nagyon sokat dolgozom), így ha nem mondják, nem látom, hogy kell-e segítség. Ezért "előrelátásból" szoktam nekik utalni 4-6 havonta kb. 2000 Eurót kérdés nélkül, plusz ha gond van, akkor megbeszélés szerint. Havonta kb. 2500 Eurót keresek nettóban.
2013. szept. 7. 13:29
25/31 anonim válasza:
21 vagyok 80e-t keresek és ebből min 50-et hazaadok, a maradék az enyém, de abból is megy el Tb-re, stb. (nem vagyok bejelentve)
2013. szept. 7. 14:06
26/31 anonim válasza:
75e-t keresek, ebből teljesen fizetem a netet, a víz-,gáz- és áram számlákba is beszoktam adni változó összegeket. Kajára nem engedték, hogy beszálljak, de bevásárláskor ha valamit szeretnék pluszba akkor azt én fizetem.
2013. szept. 7. 15:08
27/31 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok, 18 éves korom óta élek külön. Most egy elég népszerű áruházban dolgozom, mint árufeltöltő és kasszás. A fizetésem havi nettó 70-90 ezer között mozog, mikor mennyi. A bérletemet a cég fizeti, és kapok havonta 12.000 ft kajajegyet. Inkább anyukám támogat engem, mint én őt. De amikor még diákmelóztam, és otthon laktam, akkor kerestem kb 50-60 ezret, és fizettem a saját kis előfizetésemet, plusz bevásárolgattam ha kellett, amit soha nem kértem vissza. Felajánlottam, hogy adok mondjuk havi 20 ezret, de nem fogadta el.
2013. szept. 7. 15:08
28/31 anonim válasza:
260 ezret keresek de nem fogadnak el semmit így megtakiba teszem a pénzem ők is mondják hogy ne vegyem ki a fizum kössem le így egy az egyben lekötöm. Amit kapok a betegektől abból megvannak a mindennapok néha vásarolok élelmiszert nekik.spórolos család vagyunk havi 100 ból kijövünk anyámék is lekötik a többit.
2013. szept. 7. 15:49
29/31 anonim válasza:
Én 35 körüli összeget adok rezsire+kajára. Adnék többet is, de nem megy egyszerűen sajnos. Most nagyon szeretnék állást változtatni, mert elegem van a munkahelyemből. Napi 9-10 órákat dolgozom a semmiért... A tisztálkodószereimet, új cipő, fodrász, ruha, szórakozás... stb. természetesen magamnak állom. Plusz időnként én veszek újat valami helyett, ha tönkrement, pl most vettem egy új hajszárítót.
27L
2013. szept. 7. 16:22
30/31 anonim válasza:
Én 74et keresek, többnyire már külön élek. Heti 1-2napot töltök otthon. Semmit nem fogadnak el, hiába ajánlom fel. Inkább ők adnak nekem. 21L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!