Miért ne tárolhatnám a hűtőben a fogamzásgátlómat?
Figyelt kérdés
Nuvaringet írt fel az orvos, kiváltottam 3 napja. A gyógyszertáros a lelkemre kötötte, hogy hűtőben tároljam, különben csökkenhet a hatása.
Beraktam a hűtőbe, a polcra, ahol van több szemcsepp, fülcsepp, szóval gyógyszerek. Apám teljesen kiakadt, hogy milyen undorító dolgot tárolok én a hűtőbe, fúj, és még sorolhatnám..
Különben dobozban van, szóval baromira nem értem, mi a baja!
2013. szept. 5. 18:33
11/13 anonim 

válasza:

Én is Nuvaringet használok. Nem nagyon szoktam patikába járni, a szüleim meg néha előfordulnak ott (pláne, mivel útbaesik nekik), így sokszor őket kérem meg, hogy váltsák ki nekem. Édesapám szokta legtöbbször. Bemegy, kiváltja, beteszi a hűtőbe és kész. Ritka primitív apád van.
12/13 anonim 

válasza:

Nem tudom. Természetesen ha nem használt, akkor semmivel sem gusztustalanabb mint egy pohár joghurt.
13/13 anonim 

válasza:

Apukádat szerintem az zavarja, hogy szexuális életet élsz, és ezáltal, hogy hűtőben van a fogamzásgátlód nyilvánvalóvá válik előtte. Magasról tegyél rá, ha morog. Magyarázd el neki, hogy márpedig ezt a hűtőben kell tárolni, és nem mindenkinek van saját hűtőszekrénye, hogy megoldhassa a tárolást, ergó teszed a családi közös hűtőbe, és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!