Miért ne tárolhatnám a hűtőben a fogamzásgátlómat?
Nuvaringet írt fel az orvos, kiváltottam 3 napja. A gyógyszertáros a lelkemre kötötte, hogy hűtőben tároljam, különben csökkenhet a hatása.
Beraktam a hűtőbe, a polcra, ahol van több szemcsepp, fülcsepp, szóval gyógyszerek. Apám teljesen kiakadt, hogy milyen undorító dolgot tárolok én a hűtőbe, fúj, és még sorolhatnám..
Különben dobozban van, szóval baromira nem értem, mi a baja!

6 és szerinted mindenkinek saját hűtője van, aki Nuvaringet használ?
Ne legyen már apuka ennyire primitív. A fülcsepp nem tudom miért gusztusosabb...

Jaj némelyik válaszoló...na mindegy, hagyjuk.
Nem értem édesapád mit problémázik ezen.Én is hüvelygyűrűt használok, de a családomban még senki nem szólt érte, hogy zavarná, hogy a hűtőben tárolom. Pedig apukám finnyás ember, az öcsém meg irtózik az ilyenektől, de mégis elfogadják, hogy a fogamzásgátlónak ott a helye. Egyébként volt, hogy nyaraláson telt le a gyűrűmentes hetem. Sajnos 10 idegen emberrel osztozkodtam egy hűtőn, és képtelen voltam betenni a dobozt. Ők se szóltak meg érte, pedig több okuk lett volna, mégis tolerálták.
Szerintem beszéld meg vele, hisz nem azért fizetsz ki 10.000 Ft-ot, hogy utána ne tudd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!