Miert van ez hogy ennyire nincs itthon szavam? 17/f
Anyámtól megkérdezem átjöhet a haverom??? Válasz NEM. Kérdem miért(dühkitöréssel válaszol) MERT NEM!!! Én erre nem tudok mit mondani kiabálok én is egyet utána visszamegyek a szobamba ő pedig nézi a fasza sorozatokat engem meg basz az ideg meg az unalom 3x jatszotta mar el ezt... Arra h ravegyem h elengedjen kondizni 1 honapig kellett gyozkodnom csoda h elengedett.. Bulizni is nagy szo ha elenged, nyomon koveti az eletem es probal feken tartani. Csak azt nem ertem hogy miert...
A masik legjobb meg az hogy mondom neki hogy kondizas mellett szeretnem megvaltoztatni az etrendem kicsit hogy vegyen barna kenyeret stb... Ő erre elvisz pszichologushoz h hogy kepzelek ilyet h feherjedus etrendet szeretnek, nem vagyok normalis, ez az egesz egy kamu hulyeseg.. O TUDJA O MINDENT NAGYON JOL TUD. Mondom neki hogy nem eszek csokit meg nem iszom cukros lottyoket nem kell minden nap csirket meg halat csinaljon, de ezt betartom de akkor is hulyenek nez teljesen.. En nem tom mit kezdjek ezzel..
Volt egy ismerősöm, akivel ugyanez volt a helyzet ennyi évesen. Most 36 éves, se felesége, se gyereke, se barátnője, csak az anyjához megy mindig. Haverjai sincsenek, és az anyja miatt nem is voltak.
Ha nem változtatsz a helyzeten veled is ez lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!