Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti gyereketek hogy lázadt és...

Ti gyereketek hogy lázadt és kb. hány éves korában?

Figyelt kérdés
Szimplán érdekel, hogy a fiatalok hogy lázadnak.
2013. szept. 3. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekem nincs, de én 16-18 ig lázadtam...későn érő típus voltam...

Mindenre pattantam, amire úgy gondoltam, hogy ellenem van...ez lehetett annyi, hogy anyu szólt, hogy miért az asztal legszélére tettem a poharat...

Tehát az abszolúte hülyeséget is magamra vettem...akkor viták voltak..duzzogás...puffogás, kiabálás (amúgy is a habitusunk a családban egészen hangos)

Nálam súlyosbította a dolgokat az, hogy kollégista voltam és a szüleim a heti 2 nap alatt akartak nevelni, amit rosszabbul tűrtem.

Voltam nagyon bántó ("csak azért jöjjek haza, hogy cseszegessetek? Ennyi erővel maradhatok hétvégére is benn, ha ennyire zavarok")

Kb ez tért vissza a legtöbbet...

Azt éreztem ba..ogatnak mindenért, mindig én vagyok a hibás, és csak azért csinálják, hogy belémkössenek..

Tudom, hogy ez nem így volt, de ezt éreztem...

2013. szept. 3. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok és nem lázadtam még...ez gáz?:D
2013. szept. 3. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
66%

Én sose lázadtam.

12-13 éves koromban elkezdtem feketében járni, tornacipőt hordani, szegecses övet, sutyiban kihúztam a szemem feketével sulibulira... Már akkor tudtam, hogy nekem szájpiercing kell, meg feketére festett haj, de tudtam, hogy úgyse engednék meg. 15 évesen meglett az első ajakpiercingem, a 16. szülinapom környékén befestettem a hajam színezővel, de két hét alatt kikopott, aztán festékkel.

Azt gondolták, majd kinövöm.

Ma 21 vagyok, 4 ajakpiercingem van, fültágítóim, meg még pár piercingem itt-ott, de vannak még tervben bőven. A hajam azóta is fekete, feketében járok, szimatszatyorral, a szememet fekete tussal és szemceruzával festem, feketék a körmeim is. Szeretem a szakadt farmerokat, a bakancsokat, fűzőket, stb. Jól tanultam, jó szakmáim, nyelvvizsgám van, rendes munkahelyem. Nem lázadtam, csak egyszerűen rátaláltam önmagamra.

2013. szept. 3. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár még nincs gyerekem, van 4 unokahúgom. A 2 nagyobbiknál (12, 14 évesek) még semmi ilyesmi nincs, kedves, társaságot kedvelő lánykák. A férjem húga viszont... hűűű. 11 éves volt, mikor megismertem, most 17, 13-4 éves kora óta kibírhatatlan. Régebben jól elvoltunk, de már nem tudom szeretni. Mindenért hisztizik, állandóan nyafog, és sokat hazudozik. Barátja csak azért van, mert ciki lenne, ha nem lenne, és legalább kocsikáztatja valaki. Ha anyuci leszidja valamiért, mondjuk mert 2 hete nem volt képes levinni a szennyest a szobájából (ahova senki nem teheti be a lábát, tehát neki kéne), még ő van felháborodva, csap, vág, flegmázik. Ha családi összejövetel van, inkább gépezik, mert úgyse szól hozzá már senki, annyit bunkózott. :/ Sajnálom, hogy ilyen kamasz lett belőle, és hogy képtelenség vele beszélgetni.
2013. szept. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!