Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Éreztettek már olyasmit, hogy...

Éreztettek már olyasmit, hogy lehet apátok megutált?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérek.

És annyiról van, hogy csak az érzés meg a vélemény van meg, de nem biztos,hogy az igaz.

2013. szept. 2. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nem is ez számít, hanem az, hogy te miért érzed ezt?
2013. szept. 2. 16:00
 2/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk, hogy olyanokat mond nekem, amikből már kezdem azt érezni, hogy utál és kezdem azt gondolni, hogytalán el is húzhatnék a fra*cba.

Nem ver, meg ilyenek, csak mondja, hogy megváltozhatnék, meg szerinte tojtam a munkakeresésre(nem tojtam, akartam menni dolgozni, de nem jött össze)

2013. szept. 2. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. szept. 2. 16:13
 4/12 anonim válasza:
Napokat vert amikor hazajött. Akkor én úgyéreztem hogy utál.
2013. szept. 2. 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Mondom nem ver.

Csak mond dolgokat, amikből azt hiszem, hogy már kezd megutálni.

21, tanuló.

2013. szept. 2. 16:15
 6/12 anonim válasza:
100%

Lehet hogy csak így akar motiválni az életre.

De hogyha leülsz vele és megbeszélitek ezt az egészet akkor talán választ kapsz a kérdésedre. :)

2013. szept. 2. 16:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Meg nem igazán vagyok így neki jó.

Beszélni vele ilyenről nem igazán merek, mert az lesz belőle, hogy mérges lesz, szerintem.

2013. szept. 2. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Úgy élsz, viselkedsz, gondolkodsz, mint ahogy egy 21 évestől elvárható?

Ha a kérdést feltetted, motiválja valami.

2013. szept. 2. 16:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Tanulok, anyának segítek főzésben, de nem vagyok házi asszony típus.
2013. szept. 2. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:
nem tudom ma mi van ,de ma mindenki beszólogatós lett...Kedves kérdező!Hasonló cipőben éreztem magam egy pár hete én is ugyanezekkel a érzésekkel...ugyanígy...nem igazán törődött velem sosem,nem nézett fel rám,nem köszönt meg semmit szinte,nálunk sem fogadta el a munkahiányt...agresszívabb ,kötekedőbb lett gondoltam arra ,hogy nem alakulnak jól a dolgok,nem boldog vagy idős kezd kiöregedni ... most már kezd változni egyenlőre minden rendben múlik az érzés is tettem felé gesztusokat lehet attól is neked is ezt tudom tanácsolni meg olvasgasd a kérdésemet!:) http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
2013. szept. 2. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!