Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ha valami...

Mit csináljak, hogy ha valami olyasmit mondtam el az egyik ismerősömnek, amit nem kellett volna?

Figyelt kérdés
Lelkiismeretfurdalásosom van. :(
2012. jún. 29. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Már semmit. Mit tudnál csinálni! ha most el kezdesz magyarázkodni, akkor még jobban felhívod a figyelmet arra, amire nem akarod.
2012. jún. 29. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit kevés az információ ahhoz, hogy válaszolni lehessen érdemben.
2012. jún. 29. 10:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Apukám azt mondta(mondta neki egy ismerős), hogy az egyik rokonunk(egy férfi)elfog válni a feleségétől, és én rákérdeztem, hogy ez valóban így van, és azt mondta, hogy nem. Én megmondtam neki, hogy ezt apa mondta. Nagyon félek, hogy emiatt, mindketten haragudni fognak rám. :(
2012. jún. 29. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Miért kérdezel ilyet? Tapintatlan vagy, még ha igaz is, akkor sincs hozzá közöd. Ha mondja magától még az is kellemetlen, nem hogy rákérdezni. Hogy jutott ez eszedbe? Most már eső után köpönyeg, semmit nem tudsz csinálni.
2012. jún. 29. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Hülyeséget írtam. Az ismerősünk azt mondta, hogy összefognak házasodni, én rákérdeztem a rokonnál, hogy ez valóban így van, és azt mondta, hogy nem. Nem tudom miért válást írtam! Ideges vagyok! :(
2012. jún. 29. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Na, jól van ez a jobbik eset, nincs akkora baj, de legközelebb ne kérdezz ilyeneket. Jó hogy nem már azt kérdezted, hogy igaz e, hogy a férjének barátnője van?:)
2012. jún. 29. 11:02
 7/8 A kérdező kommentje:
A rokonunk még nem házas, csak közben olvastam mást is.
2012. jún. 29. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezen kár idegeskedni, ez nem olyan nagy dolog!
2012. jún. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!