Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám minden holmimat...

Édesanyám minden holmimat átnézi hetente, beleolvas a határidőnaplóimba, belenéz a pénztárcámba, a telefonomba is és megtiltotta, hogy zárható szekrényt vegyek. Mit jelenthez ez?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, tervezetem azt, hogy elköltözzek hamarosan, de nem értem, hogy miért kell így viselkednie. Soha nem adtam rá neki okot minderre, eddig az életben is eredményes voltam.

2013. aug. 31. 23:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
15 vagyok, de anyukám még a szobámba is ritkán jön be. Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg. Bocsi, de nekem úgy tűnik, hogy valamiért nem bízik benned. De persze az is lehet hogy csak aggódik.
2013. szept. 1. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 vagyok, anya se a szobámba nem jár be, se a számítógépemhez/telefonomhoz/táskámhoz/pénztárcámhoz nem nyúl. Ha valamiról tudni szeretne akkor megkérdezi, és beszélgetünk róla. Igaz, soha nem is adtam okot rá, hogy aggódnia kelljen annyira, hogy turkáljon a dolgaim között. Ami biztos, hogy ami nálatok folyik az nem normális dolog. Ülj le vele, beszéljétek meg. Én mindenképp zárnám a szobám ajtaját. Mindenkinek joga, és szüksége van magán életre, főleg hogy te sem vagy kislány már. Költözz el mihamarabb.
2013. szept. 1. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
26%
26 eves vagy... talan ideje lenne ,hogy onallo legyel. Meddig szandekozol meg otthol elni, elviseni, hogy gyerekkent kezeljenek? Amig a mamad mos , foz, takarit rad azt kell csinalnod amit o mond.
2013. szept. 19. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!