Zárható sátrat hol kaphatok? És Extra hosszút?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aminek a cipzárján normális fogó van, amin luk van, és oda lehet lakatot tenni. Mert mostanában csak olyan sátrat láttam, aminek a cipzárján csak madzag van. A másik dolog meg, hogy én magas vagyok, és a 210 cm-esben nem igazán férek el. Hosszabb sátor is jó lenne tehát.#lakat #hosszú #zárható #cipzár #sátor #kempingezés #fogó #lelakatolható #vadkempingezés #lakatolható
2013. júl. 12. 22:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nézd meg a Decathlon-ban! ott jo minosèguek szoktak lenni! Igaz èn mèg nem vettem ott sàtrat de sokan mondjàk hogy jo! és nagy a vàlasztèk is!
2/2 A kérdező kommentje:
Jajj már megint ez a Decathlon. Nem akarom szidni, mert amúgy jó áruház, de sátrakból 1 darab normális cipzárú nincsen. Direkt kimentem idén nyáron is megnézni, de most sincs, mert úgy spórolnak a sátrak tömegén, hogy a sátor fogóját (ami a fogakon csúszkáló kocsihoz csatlakozó része a normális cipzáraknak, és ennek a lyukába lehetne lakatot tenni), egy csomóra kötött vacak madzaggal helyettesítik. Szóval a Decathlonban tutira nincs egy darab se. És elég röhejes, hogy pár évvel ezelőtt is voltam ott, és akkor se volt normális cipzárú, de bezzeg a polcok tetején voltak felpakolva kis modellsátrak is, és azoknak bezzeg normális cipzárjuk volt, csak a rendes sátraknak nem.
2013. júl. 22. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!