Mit tehetek ha ez igy mar nem megy tovabb?
Költőz át pár hétre apukádhoz lehet egy ki távolság jótt tenne.
Vagy kérdezd meg miért ilyen veled,lehet csak félt és vajuk be azért 15 évesen még bőven gyerek vagy.
Sajnos a kamaszkor ezzel jár, ilyenkor megváltoznak a szülők, mintha elment volna az eszük.
Bírd ki, pár év múlva talán már jobb lesz.
Korodnál fogva Te is másképp látod kicsit a dolgokat.Nálunk is mentek a csaták mikor az Én lányom volt 15 éves.Most 20 de még most is van ,hogy csatázunk.
Egy -egy veszekedés után Én magam is elgondolkodtam miért is kiabáltam vagy toltam le a lányomat.
Mert szeretném tökéletesnek látni.
De minden veszekedésünk ellenére mikor ki kellett állni mellette teljes váll szélességgel ott voltam.
Ha ez nálatok is így van akkor nincs gond hidd el.Az ,hogy gyereknek kezel számomra egyet mutat :Félt,lehet kicsit túlzottan.Ez meg csak azért lehet mert szeret.Nekünk szülőknek kicsit nehéz néha feldolgozni,hogy lassan felnő a kicsikénk,és egyre inkább el kell engedni a kezét.Ezt majd Te is megtapasztalod ha anya leszel.
Te kamasz vagy ,anya érzékeny.Ki tudja ?Nincs magán életi gondja?Van párja? Ha van jól meg vannak?
Mert korodnál fogva anyukád még elég fiatal,szüksége van társra.
Szavaidból ítélve okos lány vagy.Legyél kicsit türelmes,és próbálj minél többet beszélgetni vele,közösen főzőcskézni,vagy ilyesmi.
Utolsó vagyok.
Nyugalom,türelem.Majd csak rájön anya ,hogy felnőtt lesz lassan a pici lánya.Mint már írtam ezt elfogadni bizony nekünk nem könnyű.
És Te is érzékenyebb vagy mert kamasz vagy.Hidd el ,elmúlik nálad a kamaszkor,nála a túlféltés és helyre rázódnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!