Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ha ez igy mar nem...

Mit tehetek ha ez igy mar nem megy tovabb?

Figyelt kérdés
A szuleim elvaltak de tartjak a kapcsolatot mostanra mar baratok es minden rendben,apuval is gyakran toltok idot sokszor latom de az anyukammal elek.Megis ugyerzem egyee elviselhetetlenebb,sose beszel szepen velem es ugyerzem keptelen vagyok megfelelni neku.nem cigizek nem iszok nem maradok ki ejszakankent es jo tanulo is vagyok.van baratom es o is ismeri sot az egesz csalad ismeri es szereti,de en mar ugy erzem keptelen vagyok elviselni ezt felfordul a gyonrom is ha haza kell jonnom.mindenki massal szepen beszel egyedul en vagyok kivetel ez alol.sokszor megbeszeltuk mar de sose valtozott semmi.apu azt mondta megprobal beszelni az anyuval de en szeretnem ha adnatok ti is tanacsot mert ez igy nem mehet tovabb.a masik problema pedig az hogy nem 15 evesnek kezel hanem 9 evesnek..nem tudok vele leulni beszelgetni komolyabb dolgokrol mert ugyerzem nem vesz komolyan.. 15/L
2013. aug. 30. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Költőz át pár hétre apukádhoz lehet egy ki távolság jótt tenne.

Vagy kérdezd meg miért ilyen veled,lehet csak félt és vajuk be azért 15 évesen még bőven gyerek vagy.

2013. aug. 30. 19:35
 2/7 A kérdező kommentje:
En tudom nem azt mondom hogy felnott lennek,de megiscsak egy 15 es egy 9-10 eves kozott kulonbsegek vannak..
2013. aug. 30. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a kamaszkor ezzel jár, ilyenkor megváltoznak a szülők, mintha elment volna az eszük.

Bírd ki, pár év múlva talán már jobb lesz.

2013. aug. 30. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Korodnál fogva Te is másképp látod kicsit a dolgokat.Nálunk is mentek a csaták mikor az Én lányom volt 15 éves.Most 20 de még most is van ,hogy csatázunk.

Egy -egy veszekedés után Én magam is elgondolkodtam miért is kiabáltam vagy toltam le a lányomat.

Mert szeretném tökéletesnek látni.

De minden veszekedésünk ellenére mikor ki kellett állni mellette teljes váll szélességgel ott voltam.

Ha ez nálatok is így van akkor nincs gond hidd el.Az ,hogy gyereknek kezel számomra egyet mutat :Félt,lehet kicsit túlzottan.Ez meg csak azért lehet mert szeret.Nekünk szülőknek kicsit nehéz néha feldolgozni,hogy lassan felnő a kicsikénk,és egyre inkább el kell engedni a kezét.Ezt majd Te is megtapasztalod ha anya leszel.

Te kamasz vagy ,anya érzékeny.Ki tudja ?Nincs magán életi gondja?Van párja? Ha van jól meg vannak?

Mert korodnál fogva anyukád még elég fiatal,szüksége van társra.

Szavaidból ítélve okos lány vagy.Legyél kicsit türelmes,és próbálj minél többet beszélgetni vele,közösen főzőcskézni,vagy ilyesmi.

2013. aug. 30. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen nektek(: igen van parja es jol megvannak enis ismerem es szeretem is it csakhat..valahogy kibirhatatlan ez igy
2013. aug. 30. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nyugalom,türelem.Majd csak rájön anya ,hogy felnőtt lesz lassan a pici lánya.Mint már írtam ezt elfogadni bizony nekünk nem könnyű.

És Te is érzékenyebb vagy mert kamasz vagy.Hidd el ,elmúlik nálad a kamaszkor,nála a túlféltés és helyre rázódnak a dolgok.

2013. aug. 30. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!:)
2013. aug. 31. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!