Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy szakitsam meg anyámmal...

Hogy szakitsam meg anyámmal örókre a kapcsolatot? Utálom

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 10:50
1 2
 11/18 anonim válasza:

Lefordítom:

"Egy szemét rib.nc, aki lehúzott eddig is sok pénzzel"

2013. aug. 30. 12:50
 12/18 anonim válasza:
Szerintem igyal hipot. Attol nagy valoszinuseggel meghalsz, es hipp hopp minden meg van oldva ^^
2013. aug. 31. 09:43
 13/18 anonim válasza:
Nos, nem jutok szóhoz...
2013. aug. 31. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

jaj, hagyjátok már!

Mi ez az igyál hypo-t, fasság?

#12, neked sem volt gyerekszobád, látom... farkasok neveltek, baze? Hogy lehetsz ekkora paraszt?

Egy 10-12 éves kislány párnába sírt bánatát olvassátok...

majd megnyugszik. Általában én is nyers vagyok - mocsok módon fel tud bosszantani a sok idióta kérdés - de vegyük észre, mikor kinek írunk... ha egy mód van rá!

Egy huszonévessel már lehet így beszélni - főként amilyen kretén kérdéseik vannak - de egy tinivel, aki karácsonyra még barbibabát kapott... nála lassítsunk, ha kérhetem!

köszi

2013. szept. 2. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

Már bocsi, előző, de egy 12 évest, hogy tud lehúzni az anyja egy csomó pénzzel?

Más kérdés persze, hogy ilyet értelmes ember nem kérdez, tehát az esze alapján valóban max. 12 éves lehet a kérdező.

2013. szept. 2. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Vele laksz?Mert ha nem akkor ne menj többet hozzá és ne engedd be az otthonodba.Ennyi.Én is ezt tettem.
2013. szept. 4. 13:20
 17/18 vrgtd45 válasza:
Töröld a Facebook ismerősök közül. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb.
2013. szept. 5. 02:14
 18/18 xeniah ***** válasza:
A gyűlölet sohasem megoldás, az téged is csak felemészt. Konkrét tanácsot szerintem senki nem tud adni, mivel nem ismerjük a körülményeidet (hány éves vagy, mennyire függsz tőle anyagilag, együtt laktok-e stb.)
2013. szept. 13. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!