Normális az hogy jobban kötődök apukámhoz?
Figyelt kérdés
Anya volt az aki mindig mellettem volt,apja sokat dolgozott,csak esténként láttam, mégis apukámhoz jobban kötődök.Anya az akivel mindent megbeszélek, mégis ha nem vagyok itthon apja kezd el hamarabb hiányozni,őt ölelgetem és puszilgatom gyakrabban.Ha apjával összeveszünk (NAGYON rikta) sokkal jobban bánt, mint mikor anyával veszekszem.Képes vagyok egész éjszaka sírni ha megbántottam.Persze anyukámat is nagyon szeretem,de érdekesnek tartom hogy lány létemre apukámhoz kötődök jobban. Más lány is van így ezzel? 15/L2013. aug. 29. 21:57
1/6 anonim válasza:
Én 22/F vagyok, és mindig is anyámhoz kötődtem jobban, sőt olyan dolgokat is vele beszélek meg, amit nem illene, de ez van, a természetem az övére hasonlít, és mindig is jobban kötődök majd hozzá, nincs ezzel semmi gond. Lánytesóm aki tőlem fiatalabb 14/F pedig apámmal jobban megegyezik, mert atermészete pont ellenkezik az enyémmel. :) Nincs mindenki ezzel így, de nem kell aggódj emiatt, természetes.
3/6 anonim válasza:
Én egy ilyen tipikus apuci kicsi lánya vagyok.:D
Persze anyukámat is nagyon szeretem.:)
4/6 anonim válasza:
És mi van, ha azt mondjuk, nem normális? Akkor már nem fogsz kötődni hozzá? Vagy örvendezel magadnak, hogy milyen 'különleges' vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Utolsó, véleményekre vagyok kiváncsi.Ennyi.Nem kell folyton a hibát keresni és mindenbe belekötni.
2013. aug. 30. 11:44
6/6 anonim válasza:
szia, énis így vagyok vele :) csak én nem igazáőn tartom anyukámmal a kapcsolatot.. igazábol nem is nagyon érdekel.. szóval apához jobban kötődok:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!