Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudom lenyugtatni...

Hogyan tudom lenyugtatni apum? Mindenért ideges, de csak úgy, és rajtunk tölti ki haragját.

Figyelt kérdés

Pedig nem mi okoztunk neki bosszúságot, de a főnőkével mégsem ordibálhat ugye.

Olyan, hogy ideges a munkahelye miatt, vagy "rossz napja" van(minden nap) és már reggel is pipa, és ha 5 percél többet vagyok benn a fürdöbe, már veri az ajtót, hogy húzzak kifele, ez az Ő háza, mit képzelek, hogy befoglalom!(én is itt lakom...)

Meg haza jön, és olyan ha ideges, hogy 1 centivel arrébb van lerakva valami, mint ahogy azt megszokta az kiszúrja, és balhézik, ordibál, oda hív, hogy miért nyúltam hozzá, nem így volt...

Most biztos azt hiszitek, hogy túlzok, de nem, ha ideges(és mindig az, csoda ha nem az) akkor rá nézni se merjen senki, mert kiakad, kiabál, tajtékzik, neki ne merjen senki vissza feleselni.

Hogy tudnám lenyugtatni? Anyum dolga lenne, de Őt is leteremti, és anyum egy békés ember, és nem szeret balhézni, csak csöndben hallgat.

És ha én mondom meg apunak, hogy vegyen vissza, nem kell itt a stressz a családnak, akkor jön az, hogy miért merek vissza beszéli!

Le lehet nyugtatni egy olyan embert, aki ideges?

Azon gondolkoztam, lehet nem is szereti a nyugalmat...

Van ilyen?

2013. aug. 27. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ha ideges vagyok egy meleg tea mindig lenyugtat.
2013. aug. 27. 22:57
 2/3 anonim válasza:

Hát szerintem mindenképpen beszélned kéne vele valahogyan. Ha ideges bent a lakásban, akkor hív el egy közeli parkba, vagy egy rövid, öt perces sétára. Mond el neki mit érzel. Ne gondolj arra, hogy mit fog gondolni rólad abban a percben!

Ha nem akar veled elmenni, akkor mondjuk segíts neki valamiben. Például,ha éppen eszik, terítsd meg neki az asztalt, hogy lássa, hogy érdekled és egy kicsit jobb kedvre derüljön. Mesélj el neki egy vidám történetet, vagy bármit, ami fontos lehet neki! Végülis, ő az apád.

Nem tudom, mennyit segítettem neked ezzel az ötletekkel, de hirtelen csak ennyi jutott eszembe.

2013. aug. 28. 20:57
 3/3 anonim válasza:
Hallgasson zenét, jó sokat. Lehet ez akármilyen, hangulatától függ. Engem Beethoven mindíg megnyugtat.
2016. febr. 20. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!