Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukamhoz szeretnek koltozni,...

Apukamhoz szeretnek koltozni, de anyukam nem engedi. Ilyenkor mi a teendo?

Figyelt kérdés
Szoval ot eve, hogy a szuleink elvaltak. Van egy batyam, o 16 eves en meg 15. Anyukammal idekoltoztunk Dombovarra, en akkor voltam 10 eves. Apukamhoz mindig jobban ragaszkodtam, mint az anyukamhoz, nem tudom hogy miert, talan azert mert apukam mindig kimutatta a szeretetet.Anyukam osszeismerkedett egy "vigkedelyu"-nek tunt emberrel, akihez odakoltoztunk. Az elejen meg tok jo is volt, mert uj iskola, uj baratok, aztan egyszer nagyon osszevesztek, es olyat csinalt, hogy kikuldott minket oktoberben az utcara!! (Persze o nagyon reszeg volt). Masnap benyalt anyamnakhogy o igy szereti, ugy szereti, a vegen kibekultek. Miutan egy kicsit erettebb lettem (mell, fenek), azota folyton taperolja a fenekemet, ami engem nagyon zavsr, de nem merrm neki elmondani, mert akkor meg bantani fog! Nekem nagyon elegem van ebbol az egeszbol, eddig turtem, nyeltem a bekakat, de mostmar nembirom! Apukammal megbeszeltuk az egeszet, o is szeretne, hogy ott legyunk nala! Hozzateszem, hogy apukamat nagyon szeretem es becsulom, sot felnezek ra! A batyam is azt szeretne h elmenjunk innen. Beszeltem ma anyaval es o azt mondta hogy amig nem mulunk el 18 evesek, adfig nem mehetunk sehova! Ilyenkor mi a teendo? (Bocsi az ekezet nelkuli irasert, de nagyon siettem!)

2013. aug. 26. 21:28
1 2
 11/11 acelsziv ***** válasza:

Az összes válasz jó. (fel is pontoztalak benneteket)

Kérdező: Semmiképp ne hagyd annyiban a taperolást, mert az lesz a vége, hogy megerőszakol. Ha a bátyád esetleg látta a dolgot már mehettek is a ifjúságvédelmishez. Minden suliban kel lennie egynek. De anélkül is beszélj vele, el fogja mondani mit tehetsz. Ha nem tudod nálatok ki az IV -s, az osztályfőnököd tudni fogja.

2013. szept. 8. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!