Tanácsokat szeretnék?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Egyből a lényegre térek, nem jól raktam el egy pulóvert a szekrénybe és ezért anya 6 órakkor fel keltett, mindeg fel kelt kmorán max 6 óráig aludhatok. és ha van valami az íróasztalomon akkor másnap megint fel kelt akkor mindig olyanokat mondd "hogy nem normális, nem értek semmihez nem vagyok jó semmire, majom" korrán reggel hogy rakjak rendet. de ha fel hogy majd meg tanulom hogy kell. de már lassan 2 hónapja nyári szünet van és egyszer sem aludtam addig ameddig szeretnék mert mindig ki talált valamit, most zokniba aludtam és azért azt mondta hogy holnap is korán kelek ezért. Persze ez nekem rosszul esett és sítam is. Ezelőttökön ugy szájon vagott hogy ömlött a vér a számból. Mit tudnék csinálni? Köszönöm.
2013. aug. 22. 07:43
 1/4 anonim válasza:

Szia, mondd meg neki, hogy szerinted túl durvák a nevelési módszerei.

Viszont mindig kettőn áll a vásár, lehet benned is hiba, ok nélkül nem vágnak szájon.

Az a legfontosabb, hogy próbálj vele beszélgetni.

:)

2013. aug. 22. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem anyád beteg. Úgy értem, ez tényleg nem normális, nem beszámítható viselkedés, ha megütnek azért mert sírsz és felkeltenek azért, mert zokni van a lábadon.

Nem tudom, mit tehetnél, hívd fel a NANE-t és kérj tőlük tanácsot, ők értenek ehhez. Anyád valószínűleg teljesen normális lenne, ha eljutna egy orvoshoz, aki felírja neki a megfelelő pirulákat. Az én nagymamám is csak akkor bolond, ha nem veszi be a gyógyszereit...

2013. aug. 22. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. aug. 22. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Már volt egyszer ez a kérdés.
2013. aug. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!