Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeretnek a szüleim?

Miért nem szeretnek a szüleim?

Figyelt kérdés

Lassan 20 éves vagyok, de még senkinek nem mertem feltenni ezt a kérdés. Mert én vagyok az erős, a céltudatos, a határozott. Ja, persze. :)

Apám már kiskoromban lelépett, soha nem is tartottuk igazán a kapcsolatot. Ez azért fura, mert a szomszédunkhoz havi rendszerességgel járt. Pár éve döbbentem rá, mikor DNS-tesztet csináltattunk, hogy soha nem is hitte, hogy az övé vagyok. Anyámat ismerve nem is csodálkozom. Tőle 11 éves koromban kerültem el, intézetbe. Ez a legjobb dolog, ami velem történt. Így volt lehetőségem olyan szavakat megtanulni, hogy "kérem" és "reggeli". Plusz tanulhatok, ami nekem óriási boldogság. Szóval egyrészt örülök, hogy így alakult, másrészt nehéz elfogadnom a tényt, hogy simán lemondtak rólam. Apámat még nagyjából megértem, mivel sosem volt mellettem, a teszt után sem igazán, sőt én voltam a hibás, amiért nem nyaltam a s*ggét. Ő is nagyon fáj, de nem annyira, mint anyu dolgai. Miután bekerültünk tesóimmal, egy-két kudarcba fulladt (részegen jött látogatóba) esetet kivéve nem is próbált visszakapni minket. Ennyi volt benne az anyai szeretet 11 év után? A tesóim még egész picik voltak 2005-ben, a legkisebb 2 éves. :( A mai napig megszakad a szívem, ha rájuk nézek, mert okos és gyönyörű mindkét kistesóm!!! A 2 nagyobb már problémásabb... de azt is csak anyu rovására tudom írni. Szeretnék sikeres lenni az életben. A tanulásban, munkában, emberi kapcsolataimban. Hiába mondogatom, hogy spártai vagyok, valahogy mindig előjönnek a régi dolgok... Mit tehetnék, hogy elkerüljenek ezek a negatív gondolatok? Illetve mit gondoltok, miért cselekedtek úgy, ahogy?

2013. aug. 7. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem akinek te nem vagy fontos, azzal kár foglalkozni, örülj, hogy megszabadultál tőle...tudom, ez nem vigasztal. Velem az apám nem foglalkozott gyerekkoromban, de én soha nem is vágytam a társaságára, soha nem hiányzott. Sőt, azt kívántam mindig, bár elköltözne és bárcsak elhagyna minket. Úgyhogy ezt nem tudom átérezni...
2013. aug. 7. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, de szimpatikus, ahogy írsz! Nagyon erős ember lehetsz, még ha néha nem is ezt érzed. Amit átéltél, nyomot hagy az emberben. Nagyon nehéz lehet elfogadni, de szerintem egyszerűen vannak olyan emberek, akik nem szülőnek valók. Azoktól jobb elmenni a fenébe. Te már elérted, hogy gyökeresen másképp gondolkodsz, mint ők, és soha nem fogsz oda süllyedni. Legyen az a célod, hogy te jobb szülő légy, mint ők. Csak fel a fejjel! Értelmes, erős és fiatal vagy, váltsd meg a világot :)
2013. aug. 7. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hányattatásaid után egészen pozitív és nem bosszúálló módon állsz hozzá az élethez,ebből kifolyólag is mondom,hogy a saját jó genetikádhoz kapcsolódj,ne a szüleidhez,mert amilyen vagy,ez visz tovább az életben.

Hagyd hátra múltat!

(üdv:hasonló)

2013. aug. 7. 16:27
 4/4 anonim válasza:
most lehet hülyeségnek fog hangzani de , hidd is el hogy spártai vagy ne csak mondogasd
2013. aug. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!