Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem akarjak a szuleim...

Miert nem akarjak a szuleim az mi szobankat is szeppe tenni, ha penz van?

Figyelt kérdés

Minden szobat szepen berendeztek uj butorral, szep szonyeggel..., viszont a mi szobank, amiben a tesommal vagyunk mar kicsit fakult, illetve a sarga-kek festeshez ilyen piros szonyegunk van, mindenfele disz ide van hozzank "szamuzve"

20L

2013. aug. 25. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ugyan már, aki az orvosin tanul, abban ennél jóval több alázat van, és pontosan tisztában van azzal, mibe kerül a tanulása a szüleinek akkor is, ha állami ösztöndíjas. Szóval bocs, marad a piros szőnyeg.
2013. aug. 25. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Olyan vicces, hogy itt gyakorin a fiatalokkal valahogy mindig mindenkinek baja van, és nekik sose lehet igazuk. Ha 18 év alatti, akkor jön az a válasz, hogy még gyerek, ha pedig afölött még otthon mer lakni és panaszkodni a szüleire, akkor meg mindenki szerint dolgoznia kellene és elköltözni, mintha az lenne a megoldás, nem megbeszélni a dolgokat.

Szerintem kérdezzetek rá, hogy a ti szobátokat meg lehetne-e csinálni, segíthettek is stb.

2013. aug. 25. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de nemsokára járólapoztatom a szobákat. És bizony a nagyobbik fiamé is meg lesz csinálva, aki 20 éves, még két évig tanul, és utána tervei szerint elmegy a haverjával albérletbe és csinálnak egy vállalkozást. Tehát elvileg már csak két évig övé a szoba. Akkor most hagyjam ki a felújításból? Két éve ki lett tapétázva nála, tavaly, mikor az ablakokat cserélték, bizony az övé is cserélve lett. Nekem fura, hogy a lakást és a családot nem teljes egészében kezeli valaki, de nem vagyunk egyformák. Viszont az, hogy diákmunka... hát a fiam is regisztrálva van pár helyen, és egyáltalán nem volt munka. Vidéken biztos van idénymeló, de Pesten... semmi.
2013. aug. 25. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:

utolsó, de az más amit te írsz. Te le szeretnéd járólapoztatni a szobákat, így azt a szobát is. Nálunk meg anyukám teljesen más szobát csinált a régi gyerekszobámból. Rá se lehet ismerni. Így tök felesleges lett volna, ha én kikönyörgöm, hogy tapétáztassák ki a szobámat 60-70 ezerért olyanra, ami nekem tetszik, hogy költözésem után megint ráköltsenek 60-70 ezret, hogy olyan legyen, amilyen anyámnak tetszik. Én így látom, bár bennem fel sem merült, hogy miért nem kapok új tapétát, pedig az én szobám sem volt valami hajde. pl. a 10 éves koromban kapott 101 kiskutyás lámpabura volt fenn 18 éves koromban is :D Már nem az van.

Aztán mikor felköltöztem Pestre nagymamámhoz a fősuli alatt, akkor is én a saját pénzemből csináltattam meg az ottani szobámat saját ízlésemre (nem anyáéból, és nem mamáéból), és mikor mamám kifestette a nappalit, nem volt evidens, hogy akkor most az összes szobát kifesti, beleértve az enyémet is. Mert miért is? Persze most mondhatjuk, hogy a nagyszülő más de szerintem a sztori tök ugyanaz...

2013. aug. 25. 19:54
 15/15 problem3girl ***** válasza:

Na és mi most azt honnan tudjuk ,hogy miért nem akarják "széppé tenni" a szobátokat?

Én 15/L vagyok báttyámmal vagyok egy szobában. Olyan régen lett ki festve ,hogy a falon még ott van a vérem mikor 4 ÉVES koromban elestem.(durva volt :D )

"kicsit fakult, illetve a sarga-kek festeshez ilyen piros szonyegunk van"

Hogy oda ne rohanjak ! -.-

2013. szept. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!