Csak "nálunk" van úgy, hogy nem ünnepeljük a szülinapokat, névnapokat?
Figyelt kérdés
Néha anya süt egy tortát(1 héttel később), ajándék nemlétezik - anyagilag pedig nem úgy állunk, ha fel is köszöntenek azt is csak azért csinálják, hogy letépjék a fülem....
Nem tudom apa születésnapját....(nem is érdekel)
2013. aug. 20. 14:37
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Olyan furának éreztem hogy én nem kapok figyelmet, pénzt mint barátaim, de így legalább nekem sem kell ajándékot venni.
Azért baj, ha hiányzik a köszöntés, mert akkor magányos vagy. Ha így nem érted nem tudok veled mit kezdeni :D
Na, zöld pacsi mindenki!
16/f
2013. aug. 21. 01:01
12/12 anonim válasza:
9-es ! Rossz a szövegértelmezésed. Azt írtam, akkor van baj, ha az ünnepeltnek hiányzik a köszöntés. Szóval hiányzik neki, de a család még sem teszi meg, még annyit sem mond, hogy Isten éltessen. Erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!