Hogy mondjam el anyunak?
Figyelt kérdés
Szolizni szeretnék menni!!
16 vagyok már
Voltam már sokszor de mindig titkoltam:(
2013. aug. 18. 09:58
11/15 anonim válasza:
Ne menj. Szép a fehér (már) 16 éves bőröd. És a természetes és óvatos -nem égető - napozással még szebbé teheted.
12/15 anonim válasza:
Úristen! Hetek óta negyvenezer fok van odakint, és te még külön pénzt is fizetnél érte???? nem normálisak az emberek!
13/15 anonim válasza:
A kerdezo nem azt kerdezte, hogy mi a velemenyetek a szolizasrol, vagy, hogy szerintetek menjen-e?! Mindenkinek a sajat dolga..
Kerdezo! Nem ismerunk, anyukadat se ismerjuk szoval igy nehez segiteni. De helyetted nem tudjuk neki elmondani, szoval allj oda es mondd meg neki, hogy szoliba jarsz. Viszont elofordulhat, hogy nem mehetsz tobbet vagy anyukad ki fog akadni, de ez csak azert lesz, mert felt!
15/15 anonim válasza:
Anyu, igaz, hogy 40 fok van és szépen a napon is lebarnulnék, de én legalább 1500 forintot szeretnék erre kiadni, adsz pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!