Húsz évig titkolóztam a férjem előtt. Elmondjam neki az igazat?
Apám húsz évvel ezelőtt börtönbe került, miután megismertem a páromat azt mondtam neki, hogy apám meghalt. Szépen éltük az életünket apámról semmit nem hallottam, senki nem tartotta vele a kapcsolatot.
Ma anyám kapott egy levelet a börtönből amiben apám megírta, hogy szerda reggel szabadúl. Most mit tegyek? Mindennek vége...
Ha ugyanez a szitu velem fordulna elő, azaz az én párom mesélné most el, hogy az apja mégis csak él, de sitten volt, egy percig nem haragudnék a páromra.
Ha 20 év alatt halottként kezelte a párom, mert nem tudta elfogadni amit tett, akkor hogy jövök én ahhoz, hogy most ezért megharagudjak a páromra?
Pont elég baj ez a páromnak, nem hiszem, hogy ezzel tennék még rá egy lapáttal. Sőt! Szerintem még ki is lennék, hogy most vajon akarja-e az apja megkeresni. Ha páromat ez rosszul érintené (már pedig feltehető ennyi év után nem akar annyira a nyakába borulni..), akkor inkább segíteném és támogatnám, amiben csak tudom.
Szerintem mondd el az igazat, bár nem értem, miért is kellett ezt eltitkolni. Meg lehetett volna mondani, hogy börtönben van.
Gondolom 20 évet gyilkosság miatt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!