Hogy mondjam meg anyának, hogy én nem megyek vele? Mit csináljak?
Megcsalta a nevelőapámat és most költözni akar Pestre,de én nem akarok menni.Sokkal jobb körülmények között lennénk ott (a pasija dúsgazdag),de nem akarok oda költözni.Mondta,hogy gyakran jöhetnék haza és ott jobban érezném magam,de nem fogok itthagyni mindent,amikor végre jól érzem magam a gimiben (szeptembertől lennék tizedikes).
De a nevelőapámmal nem maradhatok,az igazi apámat alig ismerem,szinte csak ünnepekkor látom és beszélek vele.
Nem tudom,hogy hova menjek,mert mamáék 3 órára laknak tőlünk,szóval oda is értelmetlen lenne mennem,apa szüleinél meg ott laknak unokatesómék,tele van a ház.
Ráadásul a pasi fia egy elkényeztetett s..gfej,aki már akkor bepróbálkozott,amikor éppen 2 órája ismertük egymást,mert szerinte "neki egy lány se tud sokáig ellenállni".Szóval még oda se költöztünk,de már elegem van az egészből.
A legjobb barátnőm mondta,hogy hozzájuk mehetek és a szüleivel is megtudná beszélni,de ebben nem vagyok annyira biztos...
Szerintetek mit lehetne tenni?
Nem akarom megnehezíteni anya helyzetét,de rám is tekintettel lehetne.
Persze,ő ettől boldog lesz,de velem mi van?!
Végre boldog vagyok,mert a gimi előtt nem tartoztam a "népszerűek" közé,de végre vannak normális barátaim és nem kell itthon ülnöm folyton.
Szerintem attól,mert nem vagyok még 18,az én véleményem is számít egy ilyen kérdésben,mert ez nem olyan kategória,hogy mi legyen ma a vacsora...
Nem kifogásokat keresek a kolival kapcsolatban,egyszerűen az nem való nekem és kész.
Látod nem vettük be "a különórás nem nézik jó szemmel "dumádat.Így oké hogy azt mondod kerek perec nem akarsz kollégiumot, én sem akartam,
Igazából semmit nem tudsz tenni, anyukád szava dönt. De azért ülj le vele, higgadtan megbeszélni ezt a kérdést, hátha figyelembe veszi a kérésed. Ne kezdj vele hisztizni, zsarolni, ordibálni. Talán szép szóval többre mész. Én azt is megkérdezném, hogy ahányszor egy új pasi jön az életébe neked annyiszor kell költözni,
A koliból ki lehet menni, nem börtön....
Anyukád ír egy kérvényt a koliigazgatónak, hogy te ekkor meg ekkor és eddig külön órán vagy, mert muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!