Hogy mondjam meg anyának, hogy én nem megyek vele? Mit csináljak?
Megcsalta a nevelőapámat és most költözni akar Pestre,de én nem akarok menni.Sokkal jobb körülmények között lennénk ott (a pasija dúsgazdag),de nem akarok oda költözni.Mondta,hogy gyakran jöhetnék haza és ott jobban érezném magam,de nem fogok itthagyni mindent,amikor végre jól érzem magam a gimiben (szeptembertől lennék tizedikes).
De a nevelőapámmal nem maradhatok,az igazi apámat alig ismerem,szinte csak ünnepekkor látom és beszélek vele.
Nem tudom,hogy hova menjek,mert mamáék 3 órára laknak tőlünk,szóval oda is értelmetlen lenne mennem,apa szüleinél meg ott laknak unokatesómék,tele van a ház.
Ráadásul a pasi fia egy elkényeztetett s..gfej,aki már akkor bepróbálkozott,amikor éppen 2 órája ismertük egymást,mert szerinte "neki egy lány se tud sokáig ellenállni".Szóval még oda se költöztünk,de már elegem van az egészből.
A legjobb barátnőm mondta,hogy hozzájuk mehetek és a szüleivel is megtudná beszélni,de ebben nem vagyok annyira biztos...
Szerintetek mit lehetne tenni?
A koli azért nem jó,mert ott a délutánokat bent kell tölteni,ha jól tudom.De én meg délutánonként különórákon vagyok vagy sportolok,ott pedig ezt nem hiszem,hogy tolerálnák.Meg a suli kollégiumjáról nem túl jókat hallottam.
A diákmunkával is az a gond,hogy nem tudnék mikor menni,mert be vannak táblázva a napjaim.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Ott járnék más tanárokhoz,gondolom.
Nem tudok felhagyni velük,mert csak így lesz nyelvvizsgám és így éltem túl a kilencediket is matekból például.Ha meg van egy kis szabadidőm,azt nem akarom tönkretenni azzal,hogy dolgozom és csak hétvégente tudok pihenni kicsit.
Szóval ez évközben kivitelezhetetlen lenne nekem.
Ez hülyeség, már miért nem tolerálnák a különórákat a kollégiumban. Pont hogy lehet menni.Mi énekszakosok voltunk és egy csomó osztálytársam kolis volt, és mind jártak kórusra, meg mindenféle különórára.
Sajnos úgy látom hogy neked semmi nem oké. Igaza van annak aki azt mondja valamit valamiért. Más szüleihez meg menni lakni, mikor van anyád. Gondolod hogy ott majd jobb helyed lesz? De úgy sem engedi meg senki, főleg nem anyád. Kár is ilyenekben ringatnod magad. Vagy költözöl vagy kollégium. Szóval még most ébredj fel.
Szerintem nem néznék jó szemmel,hogy én kettőkor elhúzok onnan és majd 7-8 körül megyek vissza...Mert így szoktam általában csinálni a különórás napokon.
Nem azt mondom,hogy nekem semmi nem jó,csak azt,hogy nekem nem való a kollégium és a diákmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!