A Zoé név gyakori lett?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 11:45
1/10 anonim válasza:
2012-ben a 100 leggyakoribb lánynév listában a 20. helyen végzett,szóval elég gyakori.
2/10 anonim válasza:
Az én közvetlen környezetembe fél év alatt 2 baba is Zoé lett. Igaz az egyiknek csak a 2.neve lett.
4/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek szép név,adnátok a babátoknak?Ha nem tetszik,akkor miért nem?
2013. aug. 16. 12:12
5/10 anonim válasza:
Nem adnám,mert már régóta megvannak az álom neveim,de ettől függetlenül nagyon szép névnek tartom.
6/10 anonim válasza:
Igen, gyakori lett. Utóbbi két évben 4(!) gimis osztálytársam kislánya is Zoé lett.
Tetszik, de nem adnám, mert túl rövid.
7/10 anonim válasza:
Szép név, de nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek.
8/10 anonim válasza:
Gyakori igen.
Szerintem nem túl szép név, és becézni sem lehet. Egy barátnőm hiperaktív beagle-jét hívják így, na meg egy dagadt női karaktert egy számítógépes játékban, szóval olyan nagyon pozitív élményeim nincsenek róla.
9/10 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik,nálam a gáz kategória
ilyen még fiúban a noel
10/10 anonim válasza:
Igen gyakori, bár nem értem miért, szerintem nagyon csúnya. Egyáltalán nem nőies, nem rendes név számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!