Fibbrizzo kérdése:
Mitöl lett gyakori vizelési ingerem?
Figyelt kérdés
Még sose volt ilyen ,iszok és 1-2 ora mulva hirtelen rámtör és elis kell mennem pisilni ,volt prosztatagyulladásom de akkor sem kellett oránként vc-re futkoznom ,most meg éjjel is 3 szor felkelek miatta .és ez hirtelen alakult ki ,elötte ittam egész nap és 2 szer voltam vc-én most meg napi 10 szer is .és alig iszok ,ja és majd nem átlátszo a vizeletem ha számit valamit .házidokinál voltam ,semmi gyulladást nem talált a vizeletben .az urologushoz meg csak 2 hét mulva kaptam idöpontot ,nem tudom most mitöl van ez ,esetleg aki már volt igy irjon ...2013. máj. 16. 11:06
1/4 anonim válasza:
A gyakori vizelési inger a cukorbetegség jele is lehet, bár a magas vércukorszint fokozott szomjúsággal is párosul.
A háziorvosod ellenőrizte a cukrodat?
2/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? És mit jelent,h majd nem átlátszó? Majdnem átlátszó,v.nem átlátszó? A vizeletnek átlátszónak kell lennie. Arra gondolsz,h világos színű?
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem ellenörizte a cukromat ,eddig sose volt cukorbetegségem ,az átlátszot meg ugy értem eddig borostyán sárga volt a vizeletem ,most meg nagyon halvány sárga .
2013. máj. 16. 11:31
4/4 anonim válasza:
A színe alapján most jó a helyzet,mert a normál vizelet halványsárga színű. A sötétebb kevesebb folyadék fogyasztására, vagy a veseműködés zavarára utal,míg a színtelen cukorbetegségre. A gyakori vizelési inger lehet prosztata problémától,vagy egyéb olyan kismedencei elváltozástól,amitől csökken a húgyhólyag befogadó képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!