Mitől van ez? Esetleg a sok folyadéktól van?
Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapig fel voltam fázva,de orvoshoz nem mentem mert nem szeretem gyógyszerezni magam..helyette nagyon sokat ittam meleg teát és ülőfürdőket vettem.Napi 7-8 liter folyadékot biztos megittam mert nagyon sokat is pisiltem és nem csak ingerelt,bár fájt a vizelés de nem volt véres mint az előző felfázásomnál.4 napja viszont úgynézett ki,hogy meggyógyultam végre mert nem is ingerelt és nem is fájt ha pisiltem,most meg megint úgy érzem,hogy felfáztam,mert folyamatosan pisilnem kell de alig jön valami és erős sárga színű is,de egyáltalán nem értem hogy fázhattam fel megint ha bennt vagyok a házban egész nap és vastagon vagyok felöltözve...2013. febr. 25. 00:07
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit elfelejtettem,hogy 4 napja kicsit visszább vettem a folyadék bevitelt a normálra.
2013. febr. 25. 00:07
2/4 anonim válasza:
Vörösáfonyaszirup nekem bevállt.Ülőfürdő,meleg sál a derékon,meleg zokni,és igen sok folyadék.Én mondjuk szedtem Algopyrint ami gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító,és ha nagyon görcsöltem akkor NO-spa is lecsúszott.
3/4 anonim válasza:
Nem lett rendesen kikezelve a múltkori felfázásod. Mindenképpen orvoshoz kéne menned.
4/4 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszoló írta. Maradt a szervezetedben baktérium. Azzal, hogy sokat ittál csak kimostad a kórokozók nagy részét, de teljesen nem tudtad kiirtani.
Az egyetlen jó megoldás, ha orvoshoz mész, ahol a vizeletedből csinálnak tenyésztést és kapsz rá megfelelő antibiotikumot amitől 100%-ban elpusztulnak a baktériumok.
A házi praktikákkal általában ez a baj: Csak tünetileg szűnik meg a fertőzés, de a kórokozók megmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!