Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy köldök piercingje legyen?
Bocsi, ha rossz témakörbe írtam.
Ha igen/nem miért?
Megengedném.
Ha nem engeded meg, úgyis megcsináltatja, legfeljebb rejtegetni fogja előtted. Több ilyen ismerősöm van, inkább lebuktak néhány hónap után, de mindenképpen megcsináltatták.
Egyébként is, kinövi. Legalábbis a legtöbben kinövik, és minél hamarabb kezdi el, annál hamarabb unja meg.
Meg ha a tudtod nélkül csináltatja meg, lehet, nem megbízható helyre megy, a seb pedig elfertőződik. A helyedben el is kísérném. Kivéve, ha te vagy a lány, és azt akarod tudni, a szüleid vajon megengednék-e.
Megengedném, ennyi idősen nekem is volt, aztán amikor már nem akartam, hogy legyen, akkor kivettem, és ennyi.
Mondjuk nekem fiam van, szóval nem hinném, hogy felmerül nála ez a kérdés :D
Én igen, ennyi erővel fülbevalója se legyen...
Semmi baja nem lesz tőle, ha megunja kiveszi oszt pont.
17 voltam mikor én magamnak csináltattam, nagy családi hadakozások által. Most 26 vagyok, Szilveszter előtt szedtem ki. Aki azt mondja normális ember nem vasazza magát, akkor ennyi erővel az összes nő szedje ki a fülbevalóját. DE én kötnék egy kompromisszumot.
1. A gyerek várja meg a 16. szülinapját, ha addig nem mond le róla, hát legyen.
2. Együtt válasszátok ki a behelyezendő testékszert, így nem áll fenn a veszély, hogy túl extravagánsat választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!