Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy köldök piercingje legyen?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha rossz témakörbe írtam.

Ha igen/nem miért?

2013. aug. 14. 17:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Nekem anno megengedték, ennek már 5 éve. Azóta is megvan, minden rendben volt vele, de a piercerhez elkísértek a szüleim, hogy biztosak legyenek abban, hogy profi a szalon és semmi gond nem lesz a későbbiekben.
2013. aug. 14. 19:07
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Nálam ez nem olyan kategória, amit meg kellene tiltani. Ha megunja, majd kiveszi.
2013. aug. 14. 19:29
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Megengedném.

Ha nem engeded meg, úgyis megcsináltatja, legfeljebb rejtegetni fogja előtted. Több ilyen ismerősöm van, inkább lebuktak néhány hónap után, de mindenképpen megcsináltatták.

Egyébként is, kinövi. Legalábbis a legtöbben kinövik, és minél hamarabb kezdi el, annál hamarabb unja meg.

Meg ha a tudtod nélkül csináltatja meg, lehet, nem megbízható helyre megy, a seb pedig elfertőződik. A helyedben el is kísérném. Kivéve, ha te vagy a lány, és azt akarod tudni, a szüleid vajon megengednék-e.

2013. aug. 14. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
megengedném, de csak akkor ha ő állja a költségeket, ha úgy érzi szüksége van rá akkor dolgozzon is meg érte.
2013. aug. 14. 21:20
 15/24 zabmester ***** válasza:
96%

Megengedném, ennyi idősen nekem is volt, aztán amikor már nem akartam, hogy legyen, akkor kivettem, és ennyi.

Mondjuk nekem fiam van, szóval nem hinném, hogy felmerül nála ez a kérdés :D

2013. aug. 15. 10:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, ennyi erővel fülbevalója se legyen...

Semmi baja nem lesz tőle, ha megunja kiveszi oszt pont.

2013. aug. 16. 00:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem örülnék neki, de megengedném...
2013. aug. 16. 18:33
 18/24 anonim ***** válasza:
30%
Én sem engedném meg. Érdekes összefüggés, hogy valahogy a megfelelő önértékelésű, intelligens emberek nem szokták fémekkel telelyuggatni magukat.
2013. aug. 18. 12:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy Te döntöd el mi a normális és a megfelelő :)..
2013. aug. 18. 13:29
 20/24 anonim ***** válasza:

17 voltam mikor én magamnak csináltattam, nagy családi hadakozások által. Most 26 vagyok, Szilveszter előtt szedtem ki. Aki azt mondja normális ember nem vasazza magát, akkor ennyi erővel az összes nő szedje ki a fülbevalóját. DE én kötnék egy kompromisszumot.

1. A gyerek várja meg a 16. szülinapját, ha addig nem mond le róla, hát legyen.

2. Együtt válasszátok ki a behelyezendő testékszert, így nem áll fenn a veszély, hogy túl extravagánsat választ.

2013. aug. 19. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!