Szerintetek mi lenne a megoldás?
Lehet kicsit zavaros lesz, de nézzétek el nekem.
Kezdjük az elején...Évek óta nem voltunk ottalvósan nyaralni(ezen a nyáron 2x mentünk 1-1 napra, de nem aludtunk ott).
Most pedig anyukám kitalálta, hogy menjünk öt napra Komáromba fürdőzni. (aug 27-szept 1) Még szerencse hogy telefonba közölte mert nem vágtam túl szép arcot...
Igen, normális gyerek örülne 5 nap fürdőzésnek, csak van itt 1-2 hiba. Először, 21-én fogják műteni a kutyámat(ivartalanítás) és nem akarom 6 napos műtötten itthon hagyni, mert a kutyust ismerve piszkálná a sebet, úgyhogy 5 napon át nonstop rajta kellene lennie a gallérnak. Talán ha nagyim elvállalja akkor nem, de erre nincs sok esély.
A második hiba, hogy én szeptemberben kutyaiskolába szeretném vinni a kutyát, mert 1 évig borzasztóan elhanyagoltam a nevelését, ezen szeretnék javítani. A suli 35 ezer lenne, apukám már rábólintott, anyukám még nem tudja. (Várjuk az alkalmas pillanatot az elmondásra)
Na, ha mi ott 5 napot nyaralunk+ veszünk kaját, akkor biztosan az lesz a kifogás a kutyaiskolával kapcsolatban hogy "most költekeztünk, meg voltál nyaralni,meg ivartalanítottuk a kutyát(megjegyzem az én összekapart zsebpénzemből) úgyhogy ne akard még iskolába is vinni 35ért" .
A harmadik és talán ilyen szemszögből legsúlyosabb hiba, hogy nem tudok úszni, utálom a vizet és szégyenlős vagyok fürdőruhában. És így akarnak fürdőbe ráncigálni.
A baj még az, hogy nem akarom anyukámat megbántani azzal hogy nem megyek. Mert hallottam a hangján(meg meg is magyarázta...) hogy szeretne elmenni kikapcsolódni, pihenni.
Valószínűleg az első válaszok között lenne, hogy ne menjek velük, vagy hogy menjek el, kérjem a kutyasulit aztán utána hónapokig ne kapjak semmit. Csakhogy ez az én anyukámnál nem nyerő.:/
Amúgy 13 vagyok,és ha itthon maradnék akkor napközben teljesen egyedül lennék. (Kivéve, ha átmennék nagyimhoz. Akkor ketten lennénk egyedül, mivel nincs közös témánk.)
Ivartalanítást el halasztod egy héttel, ha eddig elhanyagoltad a kutyát akkor meg pluszpár hónap nem oszt ezen.
Sajnos 13 éves azt csinálod amit a szüleid mondanak, így ha menni akarnak menned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!