Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és már 2 és fél éve van barátom. A szüleim (főleg az apám) nagyon nem bírják, hogy ő van nekem. Suli időben heti 2 napot találkozunk, és arra is azt mondják, hogy állandóan náluk vagyok és sokat találkozunk. Az utóbbi fél évben folyton azzal jönnek, hogy nemsokára házasodunk és össze is költözünk, annyit vagyunk együtt...

Most nyáron kicsit többet vagyunk együtt. Heti 3-4 napot. De igyekszünk kihasználni az időt, mivel szeptembertől megint suli és még kevesebbet fogunk találkozni, mert ő is dolgozik. Ja amugy suliidőben amikor náluk voltam, akkor is tanultam. A mult év volt az eddigi legjobb átlagom. És nemhogy jobban engednének el , inkább mégjobban visszafognak.

12-13 éves koromban többet mászkálhattam el, és egyre jobban szigorítanak. Na most hogy van ez? És miért?

2013. aug. 13. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
azért, mert féltenek:) van olyan is hogy apai féltékenység:) ne haragudj rájuk miatta, szeretnek, és attól tartanak, hogy majd vmikor magukra hagyod úgymond őket. tudod, megszokták, hogy csak az övéké vagy, és most ott egy pasi, akivel időket töltesz, és na érted:)
2013. aug. 13. 15:38
 2/2 A kérdező kommentje:

az a helyzet, hogy az apám, az a nevelőapám, de már olyan mintha az igazi lenne. amióta lefeküdtem a barátommal, és ezt ő megtudta, azóta mintha kicserélték volna. szinte lemondott rólam.

amugy meg nagyon rosszul esik, hogy így állnak hozzá a dolgokhoz. és az hogy folyton beszólogatnak.rengeteget sírtam emiatt. és amikor ezt mondom nekik, akkor eggyik fülön be, másikon ki.

2013. aug. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!