Elvihetem a gyermekem a pszichológushoz?
Figyelt kérdés
5 éves a lányom, az anyjával külön vagyunk. Elvihetem a pszichológushoz az anyja tudta/beleegyezése nélkül?2013. aug. 12. 17:37
11/16 anonim válasza:
Ha neked ítélték a gyereket, azaz a te nevelésed/felügyeleted allatt áll, akkor igen.
12/16 anonim válasza:
Mért akarod oda vinni?
Amúgy az ilyen vizsgálatok kezelések hosszadalmasak és mindig a szülők felmérésével kezdődnek, az anya jellenléte elkerülhetetlen.
13/16 anonim válasza:
A pszichológus nem olyan, mint a háziorvos… Nem elég egyszer menni. Több hónapig, vagy épp évig tartó kezelés is szükséges lehet akár. Nem fogod tudni eltitkolni ennyi ideig, az egészen biztos. Mindenképp beszélj vele még az elején. Sokkal nagyobb balhé lesz, ha utólag tudja meg. Ráadásul a gyerek is el fogja mondani, merre járt apával...
14/16 anonim válasza:
Érdekes, mindenki le lett pontozva, aki azt írta, hogy nem viheted el...éntőlem nyugodtan pontozz le, de attól még téged nem fog e pszichológus fogadni téged a gyerekkel:))
15/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit. Jó tudni, hha idióta a gyermekem anyja, és nem foglalkozik azzal, h a gyereknek nyilvánvalóan gondja van, akkor én semmit nem tehetek. Amúgy az ellenségeskedő kommenteket nem értem. Nem saját kényemre kedvemre vinném a pszichológushoz, hanem mert segíteni szeretnék a SAJÁT gyerekemen. Elhihetitek, én is jobban örülnék, ha nem lenne erre szükség. Ha én is leszarnám, mint sok apa teszi, meg ha majd valami komolyabb baj lesz, akkor is én lennék a szemét, mert nem tettem semmit. De ezek szerint, nem is nagyon tehetek, ha anyukának úgy tartja kedve.
2013. aug. 13. 06:42
16/16 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy segíteni akarsz a gyerekeden...az a baj, hogy az anyját eleve ki akarod zárni az egészből, azt akarod, hogy ne tudjon róla...vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!