Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt néha anya?

Miért csinálja ezt néha anya?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 évben kaptam pár megjegyzést tőle:

,,Edzésen neked van a legkisebb melled"

,,Nyugi ennyi idősen én is lapos voltam"

,,Mutasd már a melled mennyit nőtt"

Venni akar melltartót.Mondtam neki hogy felesleges pénzkidobás erre ő azt vágta rá hogy ,,De hát mindenkinek akkora melle van".

Én mit tehetek róla a s**r géneket örököltem?Vagy kicsi a mellem?Ássam el magam miatta?

Mire véljem a megnyilvánulásait?

2013. aug. 11. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Ne aggodj. Én 28 évesen is majdhogynem lapos vagyok.kis mellem van etvan, m, már beletörödtem. Lehet csak azért mondja hogy tisztába légy vele, ne mástól kell megtudd... mondjuk nem értem anyádat se.. mi ek ez a rombolo beszologatàs...
2013. aug. 11. 08:23
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

De én tinédzser vagyok szóval bárkire üthetek a családból.

2013. aug. 11. 08:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet az oka, hogy egy édesanya ilyen megjegyzéseket tesz a lányának, ahelyett hogy az önbizalmadat növelné, inkább lelkileg romboló megjegyzéseket tesz. :-( Hidd el, nem a mellméretétől lesz valaki igazi nő, és ember.
2013. aug. 11. 08:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. aug. 11. 08:47
 5/14 anonim ***** válasza:
A tippem, hogy nagyanyád is mondogatta neki ennyi idősen, hogy kicsi a melle. A melltartót meg ő akart akkoriban, de neki nem engedték, ezért tukmálná rád, hogy te teljesítsd be az ő tinédzserkori vágyát.
2013. aug. 11. 08:59
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
En nagyon gebe vagyok,semmi mellem,semmi fenekem. De jora forditottam a rosszat,modellkedem,igy elonyt kovacsoltam a hatranyombol:) ne aggodj,szerintem sokkal csinibb a kis mell,mint a felfujt lufi,es raadasul kesobb sem ereszkedik meg,nem fog logni:)
2013. aug. 11. 09:11
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Anyának szülés után megereszkedett,szóval neki kicsi és lógós.:/

Az a gáz hogy mivel a fenekem akkora mint egy ház jobban kiadja a deszka mellemet.

Nem akarok úgy kinézni mint egy férfi.:/

2013. aug. 11. 09:18
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is kicsi a mellem, és nagyobb a fenekem.. a barátomnak meg pont így tetszem! Mindig azt mondja, nehogy megnövesszem a cicimet, mert így pont szexis :D Pedig tényleg elég kicsi, legkisebb melltartóméretet hordom :D És sok fiú mondta már, hogy a kismellű nők jönnek be nekik..
2013. aug. 11. 10:14
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

Dràga Posh:

Alacsony intelligenciára vall, ha úgy vígasztalsz valakit, aki egy testi adottsága miatt kesereg, hogy közben az ellentétes oldalt kritizálod. Az nagyon szép, hogy el tudtad magad fogadni kesmellű, vékony nőnek, de ettől még semmi jogod kritizálni a "felfújt lufikat, amik később biztos lógni fognak". De gondolom, te elvárod, hogy téged senki ne "laposozzon", ugye? Hol itt a logika?

2013. aug. 11. 10:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Lehet, hogy jó pár a kisebb/átlagosabb mellű lányokat szeretik,de nem azokat akiknek kisebb a mellük mint az övéké...

Amúgy csak 13 vagyok,szóval a remény hal meg utoljára.

2013. aug. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!