Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elhagyott az anyukám! Mit...

Elhagyott az anyukám! Mit tegyünk, mi lesz most?

Figyelt kérdés

A szüleim kapcsolata kb 10 éve rossz volt, de miattunk (7 éves öcsém van) nem váltak el. Gyűlölte anya apát. Már hetek óta késő éjszaka is csetelt valakivel, egész nap a neten lógott. 3 napja mondta, hogy másnap elmegy "vásárolni egyedül" (gyűlöl vásárolni, pláne egyedül). Elment reggel 7-kor. Délután jött az sms, hogy soha többet nem jön már vissza hozzánk. Telefonja kikapcsolva, fogalmunk sincs, hogy hova mehetett, hogy ki lehetett az a pasi..

A rendőrséghez bementünk, szerintük igaz amit anyám írt, nem kényszerítették, meg bemérhető a telefonja, de nem mondhatják meg, hogy hol van, vagy valami ilyesmit mondtak, én nem voltam ott, apa mesélte..

Apa elviselhetetlen alak, lusta és rendetlen, mindent anya csinált helyette, én ezt nem tudom, hogy fogom bírni. Megnevelni anya se tudta..

Segítsetek...

2013. aug. 10. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azert nem akart anya elvalni, mert utal dolgozni es apukam nagyon sokat keres.

Az sms az en telefonomra jott. Leirta, hogy bocsanat meg stb ...

Csak a rendorsegen nem voltam bent.

Anyanak nincsenek baratnoi sem, nem jart el sehova.

Elozmenyeit megneztuk, csak a facebook meg hasonlok voltak. Lakast mibol venne ki...

2013. aug. 11. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Kusza amit irok, most latom... Szoval miattunk nem valt el anya, mert tudta, hogy vele maradnank. Errol beszeltunk is regen, hogy max kicsi alberlet, kuporognank, az se biztos, hogy talalna munkat.

Apa meg ugyis kijatszana a gyerektartast, senkinek sem kell elszamolnia a bevetelerol, hazudhat is...

2013. aug. 11. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, telefonrol a hugom van bejelentkezve :S
2013. aug. 11. 09:45
 14/14 anonim ***** válasza:
ezek szerint titeket sem szeretett... már bocs, de így lelépni :/ ha gondoljátok jelentsétek be az eltűnését amúgy, az is lehet, hogy átvágta a pasas és küldött egy sms-t csak a telefonjáról.
2013. aug. 12. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!