Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Költözni szeretnénk. Mit tegyünk?

Költözni szeretnénk. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 20 éves vagyok, és fél éve van egy párkapcsolatom. Nagyon szeretjük egymást, viszont anyám folyton beleavatkozik a kapcsolatunkba.Mindig húzza a száját, ha találkozunk, vagy nem is engedi.20 éves vagyok, és nem aludhatok együtt a szerelmemmel.Anyuról tudni kell, hogy nagyon rossz természete van, indulatos, és idegbeteg. Félek tőle nagyon, képes megütni is. Mivel már nem bírom elviselni, a barátommal kitaláltuk, hogy összeköltözünk. Már megvan az albérlet, meg pénzt is sikerült mindkettőnknek összegyűjteni,tehát ez nem probléma. Csak anyumnak nem tudom,hogy mikor mondjuk meg. Nagyon ki lesz akadva, az biztos.Két lehetőség van, hogy pár nappal/max egy héttel előtte közöljük, vagy már úgy fogadjuk,hogy összepakoltam , és indulunk is. Szerintetek mi lenne a helyes? Esetleg más megoldás? ( anyámmal nem lehet beszélni, ordibál, üvölt,káromkodik)
2013. jún. 9. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Párom annak idején hozzánk költözött, mert az anyja nem hagyta békén. Összepakolt és közölte, hogy akkor most elmentem a Julcsiékhoz... Hát nem tudott mit reagálni az anyós!
2013. jún. 9. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha Anyukáddal valóban nem lehet beszélni, mert ordibál, üvölt, akkor én csak az utolsó pillanatban szólnék.

Ki tudja, mire lesz képes azokban a napokban, míg még otthon vagy, de már tudja, hogy elmész.

2013. jún. 9. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Halaszd az utolsó pillanatra,csak akkor szólj,mikor a csomagjaid már a kezedben vannak.A saját érdeketekben.
2013. jún. 9. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered anyukadat... ha pl kitelik tole, hogy bezar a szobadba es utana lenyeli a kulcsot, akkor jobb lesz csak akkor kozolni, mikor mar indulsz...

Tovabba vigyel magaddal mindent, ami fontos es potolhatatlan szamodra (nem egy embert ismerek, akinek a szulei megsemmisitettek az otthagyott / ottfelejtett dolgait, miutan azok elkoltoztek).

2013. jún. 9. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek össze, előbb-utóbb úgyis a saját lábatokra kell álljatok. Felnőttek vagytok, anyukád megbékél majd, ha látja, hogy jól vagytok, szeretitek egymást. Nem élhetsz úgyse vele örökké, tudja ő ezt.
2013. jún. 9. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

minél több cuccot vigyél el előbb az albiba, és akkor közöld anyuddal a nagy hírt, mikor már az utolsó táska is a kezedben van, és épp indulsz. fontosat ne hagyj ott, nehogy hűlt helyét találd.

drasztikus módszer, de a leírtak alapján ez tűnik a legbiztonságosabbnak.

2013. jún. 9. 22:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is arra gondoltam, hogy az utolsó pillanatban,viszont akkor anyám mindenkinek híresztelné,hogy én milyen szar vagyok...bár az nem érdekelne, a lényeg,hogy boldog vagyok.:) Szerintem ez lesz a helyes :)
2013. jún. 9. 22:55
 8/8 anonim válasza:
na mi lett végül?
2013. jún. 28. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!