Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan hálálhatnám meg a...

Hogyan hálálhatnám meg a szüleimnek, hogy lakást kapok tőlük? Kicsit olyan ciki, hogy a "nyakamba hullik", mások előtt.

Figyelt kérdés

Felvettek az egyetemre, arra a szakra, amely életem álma. Meglepődtem, hogy kapok a szüleimtől egy kicsi lakást. Kicsit amolyan elkényeztetettnek érzem magam e miatt, meg olyan cinkesnek mások előtt, nem reklámozom.

Hogyan viszonozhatnám ezt? (eddig mindig kitűnő voltam és szófogadó gyerek)

2013. aug. 9. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd őket cserben! a házat tartsd rendben, tisztán
2013. aug. 9. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:
74%

Továbbra is élj úgy, ahogy eddig, hogy lássák, megérdemelted. Tanulj továbbra is rendesen, fejezd be az egyetemet, dolgozz és akkor elégedettséggel fogják látni, hogy elindítottak az életben és azt te nem elpazaroltad, hanem a legjobbra fordítottad.

De első lépésben egy kis gesztus a hálára biztosan jól esne nekik: ha lekültöztél, hívd meg őket egy hétvégén, főzz nekik valami finomat, lásd őket vendégül, nézzétek megy együtt a várost. Biztosan jól esne nekik, hogy te sem úgy állsz a dologhoz, hogy na felvettek az egyetemre, elköltöztél, kaptál egy lakást, mostantól le vagytok ejtve, hanem éreztesd velük, hogy továbbra is nagyon fontosak neked és hálás vagy nekik azért, hogy így taníttattak, támogattak. Sok sikert!

2013. aug. 9. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!